Milosc

Jagodina

Član od: 10.06.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi | Apple oprema i delovi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

ID korisnika: 59049 TShop Poslat ispravan naš punjač iz datog oglasa sa brojem : C06166818FSFDCM9A3 Nakon pet dana vraća nam NEISPRAVAN drugi punjač sa brojem : CO6131407VPDCM9AL Kao savesni pošteni prodavci, vratilli smo novac i celokupnu poštarinu zajedno sa njegovom, tako da kupac nije imao nikakvog troška ( samo dobitak ispravan punjač naš ). Neka mu na čast i iskrenost služi. KP tim. Molim vas da rešite problem sa ovakvim kupcima. Posedujem sve dokaze protiv navedene osobe da je izvršio prevaru. Imate fotografije u opisu oglasa. Oglas neću da brišem . Držaću za primer koliko god bude bilo potrebe. Hvala unapred. Oštećena strana. Miloš
Sudeci po Vasim negativnim ocenama i kupcima koji su imali isto ili slicno iskustvo kao ja, tvrdim da ne govorite istinu. Vec ismisljate pricu u Vasu korist, kako bi se opravdali za svoje neprofesionalne postupke. Uostalom, svako moze da pogleda Vas profil i Vase negativne ocene, pa da sam donese odluku ko ovde ne govori istinu. Samo zelim da dam savet svima koji iz neznanja posluju sa vama, da racunaju na to da ce biti prevareni i na kraju izigrani. Punjac koji sam porucio stigao je neispravan, zeleci da ispadnem fer nisam dao negativnu ocenu, misleci da je castan prodavac. Nezadovoljan mojim postupkom prodavac okrece pricu protiv mene i navodno slika neki drugi punjac kako bi se opravdao. Pozdrav.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.