miloscic

Prokuplje

Član od: 13.11.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Nokia

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

telefon je lepo uslikan, ma sve naj. kada mi je stigao telefon, izuljan je kao da se drljalo sa njim, maska ne naleze kako treba, baterija nabrekla, lepljen unutri iznutra super lepkom, umazan ekran. .. sokirana sam, razocarana. puna je lepila, to je katastrofa ziva.
Telefon je za tu cenu, sasvim pristojan bio,jeftinji cak 20e nego u radnjama, i slike su bile dobre rezolucije, i moglo se videti sve do najsitnijeg detalja! Ne znam sta si ti gledala, i sta si ocekivala, a telefon je sto je najbitnije ispravan bio 100%! I maska je super lezala, ali kad si ga bespotrebno rasurala sigurno nisi znala da ga sastavis, pa zato zeva,i baterija se videla kakva je... i sve se videlo na slikama tako da necu da komentarisem nista vise... Zamolio bih ostale clanove s kojima bih saradjivao ubuduce, da ne obracaju paznju na ovu moju ocenu, jer je stvarno nebitna, i nepotrebna! Hvala na razumevanju!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.