Milovan

Prijepolje

Član od: 21.03.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Huawei

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nemam reči za ovog člana, njegova reč i opis oglasa ne vrede ništa, jer dečko daje lažni opis. U oglasu napisano da je telefon bez mikro tačke kao nov, i po slikama je tako i delovalo, jer je slikao iz nekih uglova gde se ništa ne vidi, dogovorimo se sve i naravno verujem čoveku na reč, pošalje mi telefon, kada je stigao, malo je reći da sam bio baš razočaran, otpakujem telefon, i imam šta da vidim, na telefonu brdo tragova korišćenja, pozadi cela leđa u tačkicama, na lajnama tragovi, zaštitno staklo u očajnom stanju, u oglasu je navedeno da je to zaštitno staklo plaćeno 50e što naravno nije tačno, takođe navedeno da se dobija dodatno zaštitno staklo plaćeno 40e, račun uz garanciju, osigiranje na lom ekrana, to mi ništa nije stiglo uz telefon, zovem dečka, kaže na brzaka je poslao kolega, pa je zaboravio, pitam ga zašto je lažirao opis, on se kao izvinjava, ali ne pristaje da mu vratim telefon. Kaže da će mi poslati u toku nedelje to zaštitno staklo i račun kad ga nabavi, jer je izgubio. Čekao celu nedelju na staklo, i konačno stiglo, otvaran i naravno i za njega je slagao, staklo nije od 40e nego od 100din sa ali expresa koje je neupotrebljivo i koje sam bacio istog momenta, pišem mu za to, ništa ne odgovara, račun takođe nisam dobio. Vidim da ga je nego već ocenio za taj telefon koji je meni prodao, ta ocena je naravno lažna, kao i sve što ovaj član kaže ili obeća. OGROMNA NEGATIVNA OCENA, IZBEGAVATI OVOG U ŠIROKOM LUKU, JER LAŽIRA SVE ŠTO KAŽE, NIŠTA NIJE KAO ŠTO JE REČENO, NA KP IMA STVARNO SUPER ČLANOVA, ALI JE OVAJ ZA VELIKO IZBEGAVANJE, ČUVAJTE SE OVAKVIH! !! !!
Prvenstveno tražio sam da lično preuzme telefon i da se sam uveri u stanje istog. A to sto je navikao da uzme novu stvar za cenu polovnog i da preproda to je poštenje ?. Do sad sam prodao stvari u vrednosti od 25din do 1000€ I nikad nikoga nisam prevario ili oštetio!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.