Milun

Niš

Član od: 29.07.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodate su mi patike koje ne liče na one iz oglasa. Prodavac ne želi ni da ih zameni ni da vrati pare. I odmah je obrisao oglas. Ovo mi se još nikad nije dogodilo, iako sam godinama član.
Patike su bile kao na oglasu, nove, nekoriscene, sve je pisali u opisu oglasa da je poslednji par i da se prodaje za 990din, nigde nije pisalo da su patike original, ja ne znam gde je ovaj korisnik video da to pise i da li je ocekivao da dobije original starke za 990din, niti me je pre kupovine pitao da li su patike original ili ne!

Obuća | Ženska > Patike

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Sa linka mozete preuzeti prepis razgovora koji je dokaz o prevari. http://goo.gl/BfdQAN KP je upoznat sa situacijom ali nemocan da istu resi. *** Tražila sam da bude dužina gazišta 26,5 što mi je rečeno da je tako. Stigle su 27,5cm velike što je za ceo broj veća patika i ne odgovaraju. Pokušavala sam na sve načine da se dogovorim da samo zamenimo patike za veći broj, prodavac ne odgovara na poruke. Nekoliko puta je napisao da nema i na kraju da mu vratim patike. Bojim se pošto već imam negativna isksustva sa takvim osobama da ću biti oštećena po ko zna koji put sa silnim plaćenim poštarinama (koje ruku na srce nisu niske) i plus sa plaćenim patikama koje ne mogu da nosim, a ako vratim niko mi ne garantuje da mi prodavac neće vratiti novac nazad. . : ( Molila sam nekoliko puta da se javi da se dogovorimo, što preko poruka što preko poziva (nema odgovora). .. ***
Kupcu su poslati podaci na koju adresu da posalje patike, reko sam da cu da platim postarinu i da vratim novac, kupac nije nista poslao iako smo se sve dogovorili!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.