MILY10

Šabac

Član od: 08.08.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Plaćanje/zamena po dogovoru: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek rekao da ne cita karticu i ja naravno prihvatim reklamaciju, ali nisam zeleo da gledam telefon kada mi ga je dao, posto je gospodin negde zurio. Kada sam dosao kuci imao sam st ai da vidim, covek je silom otkinuo vratanca za sim karticu i prilikom te sile pokidao i kontakte za sim. .. .
Pa nije bas tako,,jeste jasam zurio i nije hteo da ocita nijednu karticu ni 064 ni 061,,jasam ga pozvao rekao za to,on mije rekao da malo podignem limic od kartice jel mozda nelezi dobro karica tako dasam toja i uradio,ali nije opet hteo da cita ,opet sam ga zvao jel je to bilo uoci nove godine i trebaomije telefon bilo kakav,,,on mije doneo drugi,kojise recimo prodaje za 500 dinara a jasam mu dao 1500,,,pasad eto..kome je koja steta,stose mene tice ja mogu damu poklonim taj telefon,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.