MIMI ONLINE SHOP

Vladičin Han

Član od: 15.01.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Muška > Majice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Majica bi bila vrhunska da je stvarno nova kao sto pise u oglasu, nazalost oglas je lazan jer majica nije nova. Jako mi je zao zbog ne korektnosti i neistinitih informacija. Majica ima bele fleke na prednjem delu, okovratnik je ishaban, i da ne nabrajam ralike izmedju novog i nosenog. Zao mi je sto moram dati skroz negativnu ocenu ali ja sam prevaren. Ne preporucujem ovog clana za saradnju.
Potpuna Neistina sto se ocene i opisa oglasa tice. Gospodinu je trebalo 7 dana da preuzme paket. U prilig mom odgovoru gospodinu ide i to, da se gospodin Bozidar nije ni javio nakon preuzimanja paketa vec samo negativno ocenio i blokirao, kako ne bi mogao biti takodje negativno ocenjen. U koliko majica nije odgovarala, ili pak nesto nije bilo u redu sa majicom, ili bilo kojim proizvodom, dovoljno je javiti se i problem bi bio resen, jer je kupac uvek u pravu i to je nas moto. Ocigledno je ciljano skoro napravljen profil, kako bi konkurencija mogla lupati negativne ocene. ZIVI I ZDRAVI NAM BILI!!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.