Minut2Shop - DeloviZaTelefone✅

Kruševac

Član od: 18.11.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Huawei | Delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Traziosam displej za huavei mate 20 lite original rekao da ima platiosam posteno a poslaomi fals kopju nije ni a klasa
Vi ste izgubili skoro 50e, mi smo dobili negativnu ocenu, ni Vi, ni mi nemamo korist od toga. A zasto? Zato sto ne slusate kada vam kazemo po deset puta NE LEPITE ekrane pre testiranja (to vazi i za clanove ispod koji su davali netivne ocene). Lakse vam je da brze bolje zalepite umesto da slusate nekog ko ima godine iskustva iza sebe. Poslat je original koji je imao gresku koju smo mogli za manje od jednog dana da saniramo. Niste zeleli ni novac nazad, a ni drugi ekran. Imali ste vise opcija, nije nasa greska, pozdrav.

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Huawei | Delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Umesto original ekrana poslao mi je najsugaviju kopiju koja pritom ne radi.
Doticni gospodine je prvo ekran zalepio na telefon pa tek onda upalio ekran i probao ga da li radi -.- Opste poznato pravilo kod rada sa telefonima/tabletima, da se svi ekrani pre koriscenja testiraju, pa ukoliko su u redu tek tad se pristupi lepljenju istih. Clanu je poslat originalni ekran koji je imao problem sa kontaktom na fletu, niti je bila kopija niti je bila losa, taman posla da saljemo kopije umesto originala... Clan se nasao ostecenim zato sto nismo mogli da mu reklamiramo ekran koji je lepljeni zato ova negativna..

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi | Baterije

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Nazalost moram da ocenim negativno. Kupio sam bateriju iz oglasa. Bateriju sam probao 20 dana posle preuzimanja jer mi je laptop bio u inostranstvu. Stigla je nova baterija ali NEISPRAVNA. Da ne budezabune, nije u pitanju neispravnost laptopa ili punjaca jer stara baterija normalno radi samo sto je kapacitet oslabio pa sam zato hteo da je zamenim. Nisam dobio nikakvu pisanu garanciju sto mi je i navedeno kada sam pitao, ali mi je receno da su baterije dobre i da nije bilo reklamacija, ali se na kraju ispostavilo suprotno. Na pokusaj kontaktiranja prodavca nisam dobio nikakav odgovor

Kompjuteri | Desktop > Kablovi i adapteri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Kabal koji sam dobio je USB 2.0 produzni kabal a ne USB 3.0. Dogovorili smo da vratim kabal bez otkupnine a da ce mi se novac vratiti uplatom na moj tekuci racun. Ja sam ispostovao i vratio robu (6. sept) a novac mi jos nije uplacen (danas je 16. sept). Iako je komunikacija korektna, ja nisam ispostovan i oštećen sam za 940din.

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Samsung | Punjači i baterije

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Jako mi je zao sto dajem negativnu ocenu ali prvi put sam u takvim okolnostima da to jednistavno moram da uradim. Kupila sam od prodavca navodno novu i originalnu bateriju za Samsung galaxy Alpha. Baterija je stigla u nekoj kesici, bez ikakvog uputstva (zasto je ovo vazno? Zato sto prodavac u daljoj prepisci tvrdi da ova litijum jonska baterija koja je po uputstvu uz telefon takva da se puni od samog pocetka po potrebi i nema formiranja - treba da se formira) i nakon stavljanja i koriscenja od par dana i to od starije osobe koja telefon ne koristi mnogo, baterija ne može da izgura ni dan, vec mora da se puni 2 puta dnevno jer se desava da nakon par kracih poziva procenat spadne za 15-20%. Ovo je treca baterija za taj telefon koju smo koristili i jedina koja od samog pocetka traje ovako kratko. Uputila sam prvo prodavcu preko poruka zalbu da baterija nije dobra, naisla sam na ubedjivanje da na samsungu galaxy alpha baterija treba da traje 8 sati jer je prodavac koristio telefon i zna. Bio je jako neljubazan i jako mi je zao sto ne mogu da postavim screenshot cele konverzacije kao dokaz, u svakom slucaju ja sam 1230 + 250 dinara bacila, kada sam se javila da se zalim prodavac je bio neljubazan i nekorektan cak me i optužio za ucenu jer sam rekla da nisam zelela odmah da dam negativnu ocenu vec da se obratim i da mu vratim neispravan proizvod, pa bih ovim putem upozorila sve potencijalne kupce da ukoliko iz nekog razloga ne budu bili zadovoljni dobijenim proizvodom ni ne pokusavaju da se pozale jer prodavac je uvek u pravu i baterija treba da traje 8 sati kod osobe koja ne koristi ni internet a ni telefon previse, podešavanje ekrana takodje namesteno na slabije.
Svaka napisana rec je potpuna LAZ. Koristila je bateriju 20 dana i nakon toga odlucila da joj ne odgovara i ucenjivala da se novac vrati. U nasoj prepisci sama je napisala da baterija traje JEDAN DAN NAPOMINJEM UCENJIVALA NAS JE !!!!!!! SRAMOTA ZA KUPUJEM PRODAJEM AKO DOZVOLI OVAKAVE NEGATIVNE OCENE!!!!

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Huawei | Delovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

toch screen neradi
Menjao si sam touch screen, nisi znao da zamenis i sad touchscreen ne radi. Covek me je 10 puta pitao kako da zameni, savetovao sam mu da ne menja sam.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.