Miodrag Mihajlovic

Subotica

Član od: 08.06.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Audio > Gramofoni

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodao mi je gramofon sa polomljenim vrhom igle tvrdeći da je slušao neki album pre prodaje, čisto me interesuje kakav mu je utisak bio prilikom slušanja posto sam da bih proverio njegovu teoriju pustio neki lp koji ne slušam, dragi članovi ovog sajta znate kakav je to tom? Kao kad stavite šmirglu da vam kako on reče-svira! !! Prvo me nije ispoštovao oko rezervacije, išao je na varijantu da nađe par budala pa kod koje budale upali da mu proda, nazvao je i rekao da će ipak prodati nekom čoveku jer mu se javio pre mene a kao što pomenuh obećao je obojici pa se kao taj čovek razboleo, onda je išao na varijantu da spusti na 3000, jesam ga prvobitno pitao da koriguje cenu, relativno je pristao i pitao sam ga da li je gramofon ispravan kao što tvrdi i ispalo je da je slagao, što se tiče kupovine ovde konkretno od TOŠE prodavca audio opreme sam kupio gramofon DUAL koji je savršen i još pojačalo od jednog momka, pa kompijuter i sve radi savršeno osim gramofona Miodraga! !! Ubeđivanje mu je očito specijalnost da nekome podvali, nisam jedini koji je oštećen, ko dobro koristi CNS treba dobro da razmisli da li će sa ovim prodavcem sarađivati! !! !Nije se udostojio ni da pokuša da reši problem.
Gramofon testiran pre slanja i ispravan. Covek je mislio da cu pasti na pricu o igli i uplatiti mu jos neki dinar da bi on prosao sto jeftinije ali ja nevolim ucene. A i ovako cena za kompletan ispravan gramofon je smesna. A ova negativna ocena je njegova slika kao coveka i clana KP.

Audio > Zvučnici

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

LJudi, poslao mi je kutije koje nemaju veze sa cantonom, jedan visoki je totalno neispravan drugi se jedva cuje basovi su premotavani na obe kutije. Evo totalne prepiske kako covek garantuje za njih da su odlicni. Aleksa Neznam ni ja druze koliko ti imas mogucnost? Bitno mi je samo da su originalni zvucnici i da nisu motani ili tako neke stvari. A ti mi reci koliko mozes da spustis pa da se dogovorimo. Aleksandar Mihajlovic za zucnike garantujem, stvarno lepo rade i na tihom i na glasnijem slusanju, sacuvani su spolja maximalno, cena i ovako nije visoka al eto jos 10e da spustim ispod toga nebi isao. LJUDI SVAKO KO JE IOLE PAMETAN NETREBA DA POSLUJE SA OVIM! !! SVI POSTENI CLANOVI OVOG SAJTA GA ZAOBIDJITE U STO SIROKOM LUKU. .NEMA VEZE JA SAM IZGUBIO 65E+10E POSTARINE, ALI SAM BAR DAO CLANOVIMA DO ZNANJA DA NETREBA DA POSLUJU SA VAMA. NAJVECA NEGATIVNA, I PRVA DO SADA ODKADA POSLUJEM NA OVOM SAJTU. .. SVAKA TI CAST DRUZE. .
Zvucnici su ispravni i sacuvani spolja, jedini nedostatak koji nism prijavio su zamenjeni terminali na zadnjoj ploci zvucnika, a gospodin me je zvao i rekao da to nesvira kako je zamislio i pretio negativnom ocenom ako mu nevratim pare, na sta nisam pristao. takve kutije se krecu i do stotinak eura ali sam ih dao samo da mi nestoje za 65e. ovo je totalno nezasluzena negativna ocena.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.