Miodrag Simijonovic

Novi Sad

Član od: 14.03.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bela tehnika i kućni aparati > Klima uređaji

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupio sam pokretnu klimu za 150€ koja nije radila. Receno mi je da je klima ispravna, ali da nema problema da se servisira, napuni freon, ako nesto ne bude u redu u narednom periodu. Nakon toga sam se javio jer je jako slabo hladila, vise kao ventilator i pitao da li mogu da je vratim i uzmem nazad samo 100€ jer mi je pokretna klima scakako bila samo privremeno resenje. Receno mi je da nema problema jer se to generalno lako prodaje. Nakon toga sam poslao nebrojeno poruka i pokusao dobiti prodavca bar 20 puta na telefon, ali sam samo sporadicno dobijao poruke da je na terenu i radi, da je u bolnici zadrzan, da nazovem kasnije i slicno. Zvao sam ipet i nista. Takodje sam i bio 3 puta na Klisi na adresi skladista, ali nikog nisam nasao. Uz to potroseno gorivo, ova klima koja ne hladi me je kostala 200€. Sve u svemu katastrofa, pogotovo to laganje, odugovlacenje i neiskren odnos.

Bela tehnika i kućni aparati > Frižideri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Frižider ne radi, kupljen je za dete i nije takav kako je navedeno u opisu, ne hladi. Ne preporučujem ga za saradnju.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Akumulatori i punjači

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dve nedelje me zamajavao, iako sam akumulator rezervisao i dogovorio da mi bude isporučen kurirskom službom. Naknadno mi rekao da kurirska služba nije došla po robu, potom se više nije ni javio na moje poruke. Za svo to vjreme oglas je i dalje držao kao aktivan kao i sada. Na poruke se više ne odaziva niti reaguje.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Felne

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Krajnje neozbiljno! ! Prodavac me vec skoro 20 dana laze u vezi felni, kad god ga pozovem izmislja neku pricu. Pa se pre 5-6 dana napravio pametan i rekao mi je da je poslao, a od njih ni traga ni glasa. .. Vise se ne javlja na tel, a njih navodno i dalje prodaje. ..
evo da ti odgovorim na ovu poruku ako se to tako moze nazvati.posto sam danas stigao sa puta odnosno odmora pa sam je tek sad video a odande nisam mogao da odgovaram niti da obrisem oglas.felne su poslate kako sam i rekao aks pre praznika jednu su zagubili u beogradu i ja sam obavesten o tome,naravno da su je nasli i oni su pokusavali da me dobiju i obaveste.kao dokaz posedujem njihovu primopredajnicu sa bar kodom.posle svega opozivam posiljku i ako nisam bio dostupan ili za praznike se nisam javio to neznaci da nisam hteo.bez obzira vek pozdrav
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.