Miodrag

Paraćin

Član od: 13.05.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Gospodin je napisao u oglasu da je telefon "bukvalno nov", bez ijedne tackice a poslao je telefon kome je pukao poklopac, potpuno izgrebana folija na ekranu i stavljena stara baterija koja je bila izgulena kao kad autolimar sredjuje nesto za farbanje. Telefon sam vratio ali gospodin trazi troskove slanja i vracanja od 550 dinara. Tacno je da sam se ja ponudio da platim te troskove iz kurtoazije smatrajuci da zasluzujem izvinjenje i ni u kom slucaju da platim bilo koji iznos troskova koji nisu nastali mojom krivicom. Povrh svega, po preuzimanju telefona je ponovo postavio oglas da je telefon bez tragova koriscenja iako sam ga posavetovao stavi opis koji odgovara predmetu koji prodaje. Ocigledno je da zeli da obmane sledeceg kupca i zato nerado dajem ovu negativnu ocenu cija je svrha da jos neko ne bi imao neprijatnosti prilikom trgovine sa njim.
Strasno sta reci o coveku koji je zbog tackice koja se i nevidi golim okom vratio telefon koji je perfektno ocuvan i ispravan 100 posto. U oglasu lepo pise da je tel polovan ali perfektno ocuvan mozda je gospodin ocekivao da za 90 eur dobije potpuno nov telefon sa garancijom od dve god. Telefon je izgledao savrseno jedino je imao malu tackicu na ledjima koja se i neprimecuje i pored toga sam mu vratio tel i platio sve troskove a on mi dao negativnu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.