Miodrag

Zrenjanin

Član od: 19.04.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi | Matične ploče

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

clan koji mi je prodao maticnu plocu unakazenu kojoj je nestucnim radom polomljen cipset i ostecena sama ploca, to je vesto prikrio time sto je u oglasu naznacio samo da ploca nedaje znake zivota, na moj komentar da je ploca ostcena fizicki i da se to jasno vidi , rekao je da drugi put zaobidjem njegove oglase ako nesto nisam zadovoljan i da mu nije jasno zasto sam prokomentariao da ploca nije u redu ako je pisalo da je prodaje kao ne ispravnu. zato DOBRO RAZMISLITE i obavestite se o robi koju kupujete od ovog clana koji ume vesto da prikrije losu robu koju prodaje i to samo radi SITNE DOBITI.
Rodoljub je krajnje nekorektna osoba, ne zelim da se pravdam i ne zanima me kakve gluposti navodi u opisu negativne ocene, prevideo je da navede jednu veoma BITNU svar, trazio sam da mi posalje svoj broj racuna da bih mu uplatio novac i time ga obestetio a da on ovu "unakazenu" plocu zadrzi i zamolio ga da ubuduce zaobidje moje oglase! Predmet koji je sporan je sam pogledao prema slikama koje su JASNO bile postavljene od predmeta koji se prodaje i sam ponudio cenu, NERAZUMEM sta mu sad tu nije jasno! sam pogledao, sam ponudio cenu, tvrdi da je ploca ostecena, nece novac nazad!?!?!?!?!?!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.