Miodrag

Subotica

Član od: 13.01.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Alati i oruđa > Alati za zavarivanje

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Od dotičnog prodavca sam lepo tražio kvalitenu masku automatsku za zavarivanje, na šta mi je on preporučio jeftiniju mar-pol i veoma je nahvalio. Ja sam pristao na to iako sam znao da jeftine automatske maske ne mogu da budu dobre. Nisam bio zadovoljan-pekle su me oči i zahtevao sam da je vratim pošto je prošlo samo 4 dana od prodaje i samo jednom je probao. Nije pristao na to jer više nije nova i da je prodam drugom-zato od mene NEGATIVNA OCENA.
Gospodin se okoristio maskom i zeli da je vrati upakovanu kao da je koristio nije. Kaze da ga "peku oci", a ne da je nesipravan potenciometar za smanjenje intenziteta varnice. Sa 30 godina iskustva koliko navodi, svakako je odmah morao znati kakva je maska. Dakle, on je sa maskom radio i vario kako pise, ja dodajem nije primetio nista lose na njoj, i tek nakon zavrsenog posla ima problem sa ocima. Dodacu jos samo to da se intenzitet varnice smanji na potenciometru da vas oci ne bi bolele. Ako potenciometar ne radi, to se odmah zna. U suprotnom, na zalost prodavac dobija negativnu ocenu ili mora da Vam vrati pare.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.