Miodrag

Zrenjanin

Član od: 19.01.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Foto-aparati i kamere > Digitalni foto-aparati | Kompakt

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

momak je smislio dobar nacin za prevaru i nazalost moju uspelo mu je, dakle prica pocinje ovako , Miodrag me kontaktirao za foto aparat ponudio mi za zamenu da naslika mene i lepsu polovinu, da mu posaljem na mejl sliku sto sam i uradio, uz tu sliku je ponudio i boss org. kosulju musku, sto sam ja i prihvatio, medjutim iste noci u 12h pocinje pakao Miodrag profi slikar me zove iza par sati i kaze slika batooo gotova, u jednom trenu pomislih kroz glavu nemoguce ali verovah njegovim fals ocenama i zaboravih da ce covek da me izvara, drama je pocela 17.12.2012, i trajala je ravno 5 dana, aparat sam mu poslao prvi odbijao je sluzbama da salje iskljucivo je rekao da salje post exspresom, ovako lozio me 3 dana da mi salje paket ovde guzva ludilo i na kraju na danasnji dan decko je sebi sam stavio na vrat prijavu kod policije jer ja da poklanjam nekom nesto ne pada mi napamet, poslao mi je umesto slike obican A 4 papir na kome pise IZOTER a kosulju u flekanu i pocepanu, ja nemam reci sem da jos jedno da kazem tuzba mu ne gine zbog moje slike tako da nesto ga stize garant. .. od mene pozdrav a 92 ce uskoro da ga poseti. .. ocena o! !! hvala ti Miodrazeee batooo
Moram da odgovorim na ovako nesto jer sa vama Aleksandre i sa vasom suprugom nesto definitivno nije u redu!!! Jer niste hteli ni da me saslusate!!! Prica pocinje ovako: Ja sliku jesam nacrtao do ponoci i javio vam da je slika gotova, tog dana sam vam javio da NE SALJETE kameru jer ja ne mogu vama da posaljem paket jer je bila GUZVA u posti a obzirom da sam sa sela posta mi je radila samo do 14h. Zatim vi ste rekli da cete vi da posaljete vas paket iako ja ne mogu stici, kao dokaz da nisam prevarant ponudio sam vam broj svoje licne karte vi ste odbili to i imam dokaze u vidu sms poruka!!! Sledeceg dana sam poslao paket , obzirom da sam slao nekoliko paketa tog dana u posti je igrom slucaja doslo do zamene paketa sto i vidite na vasem paketu jer na paketu pise ime Milan a ne Aleksandar a vi ste aleksandar dragi gospodine!!! Objasnio sam vam da cu vam poslati pravi paket odnosno vasu sliku i isprviti gresku a ukoliko necete vraticu vam kameru, a vi ste za to vreme vec me negativno ocenili, izvredjali i pretili kao i vasa zena takodje, kada sam vas pitao zasto bi vam vracao kameru ako sam prevarant vi i zvao vas vi niste se udostojii ni da se javite, nego samo vredjate i pravite se iskorisceni umesto da naucite da slusate i postujete sagovornika i da shvatite da je doslo do nesporazuma, Gospodinu Milanu IZOLATERU kome ce stici VAS paket jer kao sto sam rekao doslo je do zamene paketa sam objasnio situaciju i dogovorio se sa covekom u dve reci da ce mu stici njegov paket paket naknadno koji NE TREBA da mi plati jer je moja greska, kad sam mu rekao kako ste vi odreagovali covek se smejao i nije mogao da veruje kakvi ste, u prilog ovoj tvrdnji govori i cinjenica da vam vracam kameru a vasa supruga mi sada trazi da vam naslikam crtez i posljem BESPLATNO iako vam vracam kameru!!!!! NIKADA u zivotu nikoga prevario nisam! Svoje slike sa zadovoljstom cak i poklanjam jer ih jako lako i brzo crtam i pogotovo na takav nacin ne bih dozvolio sebi da prljam obraz, sto govori u prilog moja POSTENA saradnja sa ostalim clanovima ovog sajta i za mnogo vrednije stvar.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.