Miodrag

Šid

Član od: 20.01.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Hard diskovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Jeste poslao hard disk, ali ne onaj koji je stajao u opisu, već drugi model, koji je tehnički i cenovno u nižem rangu, a nakon žalbe je pasivno odbio bilo koju vrstu kompenzacije ili povraćaja. Kupovao sam na ovom sajtu u prosečnim količinama, ovo je prvi prodavac sa čijom robom i ponašanjem imam problem.
Tesko sr00e postao ovaj KP. Slepac koji ima 2 ocene ti prvi da negativnu i ostaje ti negativna :D bez ikakve provere. Pazario hard disk WD640GB (100/100 u Sentinelu) za 3500. Ja sam mislio da je BLACK, a mada je CRNA nalepnica, on se vodi kao BLUE. Istvana sam pitao da li je disk probao. Iako je sve u redu sa diskom, i iako nije ni predlozio da mu umanjim cenu /zamenim robu, on mi daje negativnu. I to: sinoc poslao poruku, danas dao negativnu. Napazario se covek ovde prosecno: i ima dve ocene :D
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.