Miomir Kostić

Knjaževac

Član od: 25.05.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Audio > Risiveri | Stereo

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek nezna sta hoce, prvo mi kaze kako zeli da mu lepo upakujem risiver, kao sve smo se dogovorili, ustvari mi javlja kako je odsutan, pa mi opet kaze da mu posaljem, da bih mi sutra kad sam spakovao, tj danas, javio da je opet odsutan. Neozbiljan kupac i prevrtljiv covek. Ne savetujem nikakvu saradnju sa ovim slanom.
Ne zameram ništa gospodinu, jer sa njegove strane to stvarno tako izgleda. Dakle s pravom se ljuti, ali tako je ispalo sticajem raznih okolnosti. Ispalo je da sam i posle naručivanja morao da nekoliko dana budem odsutan, pa sam požurio da mu javim da ne šalje pošiljku, jer neću moći da je preuzmem. Nadao sam se da još nije počeo da pakuje... Nije mi bila namera da čoveka maltretiram, i ja sam želeo da se sve to lepo završi. Nažalost dešavaju nam se ponekad stvari na koje ne možemo da utičemo... Ali ipak je moja krivica. Jedino što sam mogao je da se gospodinu izvinim što je pakovao i pripremao pošiljku. Vidim da on ne prihvata izvinjenje...Ja sam, kao i on samo čovek, a svi ponekad grešimo.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.