Mire

Novi Sad

Član od: 19.05.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Opis iz oglasa tačan:

Komunikacija protekla dobro:

Ispoštovan dogovor:

Poslao mi je slike tel nokia 7230, tel sam dobila preko aksa, on se bunio da otvorim paket, iako vi ne znate sta je neko spakovao. Na kraju smo otvorili paket, tel nisam mogla da probam i ispostavilo se da je neispravan. KAda sam ga pozvala rekao je da je mogao da promeni broj tel i da mi se ne javi! !! Bezobrazan, nekulturan manipulant. Ne kupujte od njega nista dok ne proverite! Rekla sam mu da cu mu dati negativnu ocenu i rekao je da jedva ceka. .. Izbrisao je brze- bolje oglas!
sa gospodjom sam imao problema jer me je covek zvao iz aks post ei zalio mi se kako gospodja hoce darati paket otvori paket decko je rekao da ne sme to da radi !! jer za ostalo neodgovara ako se nsto desi ja sam reko gospodinu da vrati paket ako vec ne sme da otvara na kraju je covek iso na svoju odgovornost pokazao gospodji telefon znaci da smo vec imali problema sa njom nikada nisam imao sa nijednim kupcem problema na kraju posle 3 sata zove m ei kaze da telefon ne radi pravi me ludim jer sam ga koristio do dan danas dok joj nisam prodao mislim verovatno joj nesto nije odgovaralo nasla jeftiniji bolji otkud znam telefon j ebio 1000 posto ispravan cist bezobrazluk i nisam toliko naivan jos mi je nudil avec unapred racun od servisa da joj plaatim pa nisam sisao vesla! tako da gospodji sledi negativna ocena jer ovo radim vec dosta dugo i na limundu i ovde nikada nisam imao problema sa ljudima! i da li bi drzavna posta dozvolila da se otvori bilo koji paket da se vidim sta je pre preuzimanja pitam sav narod???? naravno da ovim ljudima nesto fali u glavi ja nisam imao nameru i nemam vremena da se bavim prevara hvala puno na paznji ko procita ovo!!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.