Mirjana

Beograd | Novi Bg.

Član od: 22.06.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nega i lična higijena > Perike i umeci

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Perika NIJE od prirodne kose, u pitanju je cista sintetika. Takodje razdeljak ne moze da se pomeri kao sto je u oglasu navedeno.
Lepo stoji u oglasu PRIRODNI MIKS naravno da nije samo prirodna kosa, sve jasno piše za onoga ko ume da čita.

Nega i lična higijena > Perike i umeci

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Pretužna sam, očajna. .Dogovorile smo se da se nadjemo u gradu, da preuzmem periku i istina, izašla mi je u susret, snizila cenu perike sa 7000 na 6000(sad mi je jasno i zašto). Preuzela sam upakovanu periku. Čim sam stigla kući, probala sam je, preko obične čarapice, sokne(ona je naziva u oglasu"mrežica"), te sam odmah uvidela da mi je užasnooo tesna, (uzgred, nije prirodna, kako je napisala, presijava se, unutrašnjost koju stavljate na glavu je baš kruta. .. Istog trena sam sve lepo vratila kako je i bilo. Zamolila sam je ODMAH sms-om, da joj vratim periku jer mi je baš mala(kao glavni razlog). .medjutim na mojih milion molbi, da mi izadje u susret, nije htela, ni kada sam ponudila da zadrzi deo novca. .imala je nebulozne izgovore! PONAVLJAM, da je perika probana preko te čarape, uredno istog trena vraćena u kesu i spakovana kako je bila, ali. .. . : -( BACILA SAM 6000! SVAKA ŠKOLA SE PLAĆA! IMA BOGA! (to sam i njoj napisala, izmedju ostalog). .Otvorila sam joj dusu, ispricala deo svoje tužne price: -( Mogla je imati samo malo razumevanja. Da li sam trebala raspakovati periku nasred grada i stavljati na glavu da probam? Imam prepisku. Istina i SAMO istina! Piši sta god hoces, BOG mi je svedok! BOG JE VELIK! NISI FER MIRJANA: -(
Sram vas bilo, Marina, vi ste izabrali periku, način kupovine, dobili popust, detaljan opis šta znači industrijski rađena prirodna perika, uputstvo za održavanje...nigde u oglasu ne stoji da se prihvataju zamene, niti vraćanje, perike su lična stvar i kada se kupe vaše su, ne vraćaju se, posebno u doba korone...svima kažem ko hoće da proba, mada to moje mušterije i rade, neka ode u salon i tamo za istu periku plati od 15 do 30 hiljada. Ja nisam kriva za vaš pogrešan izbor...o moljakanju i ostalom degutantno je pričati. Pravila su ista za sve, a Boga ostavite božijima...Dobro čini lošem se nadaj od ovakvih osoba.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.