Mirko Mihailović

Lazarevac

Član od: 15.09.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Huawei

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Clan je trebao da uplati 1000 dinara zbog nesporazuma jer sam stavio otkupninu manju za ovaj iznos, rekao je da je sve u redu sa paketom i da ce uplatiti taj iznos, dva puta je trazio adresu za slanje i posle se vise ne javlja na telefon a ni na poruke ni sms ni ovde na KP, a dostupan je. Znaci da ne zeli da uplati te pare, samim tim zasluzuje ovu negativnu ocenu jer se covek bruka za 1000 dinara, Ako mu ne znaci nista ova ocena posle solidnih pozitivnih a vi proverite moje ocene pa zakljucite da li govorim istinu i ko sam, vidi onaj odozgo sve.
Ja sam hteo da posaljem tih 1000 din razlike posto je gospodin pogresio otkupninu, istina je. Kada sam bio u posti zvao sam ga na telefon da mi posalje podatke u sms poruci ali se nije javljao na telefon. Zvao me je nakon par minuta ali tad sam vec bio izasao iz poste da ne bih zadrzavao red u posti ali je vec bio kraj radnog vremena i kada mi je poslao podatke za postnet vec je bilo kasno i nisam stigao na red. To je bilo u petak. Od subite do danas nisam stigao da posaljem pare jer sam radio po ceo dan jer sam bio prezauzet poslom i to je ujedno razlog sto se nisam javljao na telefon a ne da ne zelim da posaljem novac. Poslacu ujutru pare bez obzira na negativnu ocenu i javno se izvinjavam clanu jer sam stvarno bio prezauzet poslom i ispravicu taj nesporazum jer nikad se ne bih brukao ni za 1000 evra a kamoli za 1000 din. Moje pozitivne ocene govore sasvim dovoljno da nikad nisam prevario nijednog clana pa necu ni sad.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.