Mirko Savanovic

Novi Sad

Član od: 03.04.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Antikviteti > Stari lusteri i lampe

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Uvalio je STILSKI LUSTER 2 a ja sam kupio STILSKI LUSTER 1(cak je trazio ocenu za prodaju lustera 1 i ovaj oglas zatvorio). Luster 2 nema veze sa opisom, plastika . .plastika. Kada sam nazvao da reklamiram da to nije luster koji je oglasio, upotrebio je reci koje ja sada ovde nemogu da koristim P****** MATORI . Sve eventualne kupce opominjem. Mogu da dokazem sve tvrdnje!
Gospodin me je nazvao prevarantom. Takodje njegov sin je dosao i licno preuzeo luster. Reko sam mu da pogleda rekao je to je to olatio i otisao gospodin se zali posle 2 nedelje. Takodje as ve tvrdnje i uvrede mogu da dokazem.

Oprema za poslovanje > Zanati | Frizerska oprema

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

ovaj covek nije normlana pa bi preporucio svima da ga izbegnu kao kupca, vrlo neodlucan, navodno: saljem mu slike na viber da vidi robu pa cekam da se odluci, pa me onda zove i ucenjuje za cenu a nakon toga salje adresu da mu posaljem robu, i covek na kraju kad sam poslao robu salje poruku da ipak ne bi preuzeo. .. .. znaci coveku se ne moze verovati, manipulant, treba ga izbegavati kod svakog pokusaja saradnje, sirokoo! !! !! !! !
Apsolutna laz. za robu sam se raspitivao i zamolio coveka da ako je moguce posalje mi dodatne slike na wiber jer slike 4 u jednoj nisu dobro bile pregledne, covek je poslao nazvao sam ga i raspitivao se za robu, u razgovoru gospodin mi nije naveo dal su makaze koriscene isljkucivo za frizerske usluge ili je sa njima seceno i nesto drugo. Svako ko se bavi frizerskim poslom zna da sa profesionalnim makazama ne sme da se sece nista osim kose, kada mi je covek rekao da ne zna za cega su koristene posle 10 minuta sam mu rekao da ne salje, bez obzira na to on je iste poslao a ja sam odbo da ih uzmem. posalo je svesno samo da bih dao negativnu ocenu. Najvece razocarenje moje na ovom sajtu je sto sajt dozvoljava bez ikakve provere da se zalepi negativna ocena bez provere navoda. za ovog coveka nemam nista drugo da kazem osim da je jako nekorektan i jedini cilj mu je da uvali ( proda ) robu pa kad ne uspe da uveli ide i na svoju stetu samo da bih delio negativne ocene.

Nega i lična higijena > Ostalo

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek nije od reci narucio robu ja poslao i nije hteo da preuzme! Mene uterao u trosak posto dva puta sam isplatio postarinu. Covek nije od reci. Poslao mi svakakve izgovore zbog cega nije preuzeo robu. Uopste ne predlazem za saradnju!
Korektno i posteno sam gospodinu objasnio sta je prouzrokovalo da posiljku nepreuzmem,kada sam otisao na postu tamo su mi rekli da je posiljka vracana a njemu su rekli da je posiljka i dalje u posti kod mene u gradu,opet sam odlazio tamo sa papirom koji mi je kurur ostavio i tamo mi je opet receno da je posiljka vracana a razlog zbog kojeg u kompjuteru stoji da je posiljka i dalje tu je taj sto dogod se posiljka nevrati posiljaocu stoji da je u posti kod mene. Ja sam spreman ukoliko je gospodin za da taj paket preuzmem kada god njemu odgovara i po bilo kojim uslovima koje on odredi. U cilju mi je da taj paket kupim jel mi je potreban.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.