Mirko Štrbac

Novi Sad

Član od: 24.10.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Modemi i ruteri

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Neozbiljan i neodgovoran kupac. Paket odbijen pa sam platio duplu postarinu. Njje se udostojio ni da nazove i izvini se. Nakon poziva sa moje strane i cinjenice da placam duplu postarinu, odgovor je bio 'jbg'. Kakav god odgovor napisao na ovo ocenu, na povratnici od Postexpressa pise 'Ne prihvata paket, ne ocekuje paket', pametnome dosta da razume. Clan za izbegavanje. NE PREPORUCUJEM SARADNJU.
To što ovaj gospodin nije mogao da prihvati činjenicu da nisam bio u mogućnosti da preuzmem paket, niti da platim poštarinu govori i o tome koliko je spreman za saradnju. Objasnio sam mu zašto nisam mogao da preuzmem paket, ali u pojedinosti nisam želeo da ulazim, jer bilo privatno. Znam da to ne menja činjenicu da nisam platio poštarinu, ali s obzirom da sam u inostranstvu još nekoliko dana, ne bih ni mogao da je platin, iako mi je bilo u nameri. Dobio je odgovor kakav je napisao iz prostog razloga što nije hteo ni da čuje ništa drugo osim toga da je on oštećen i da mi sleduje negativna ocena. Neka, nema veze, nije mi krivo, jer vidim i sa kakvom osobom bih izvršio trgovinu sa sam bio u mogućnosti. Po ocenama ostalih članova se vidi da li sam dobar kupac ili ne, a ovaj član zaslužuje negativnu ocenu od mene, koju neće dobiti, jer ima pravo da se ljuti. Nisam u mogućnosti da izmirim poštarinu za paket koji je poslao, i prihvatam krivicu, ali mi je negativna ocena više nego nejasna, iako sam mu objasnio situaciju.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.