Mirko

Novi Sad

Član od: 12.02.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Negativna kao vrata. Prvo pitanje je bilo jel moze niza cena, kad sam mu odg. da moze sa 2000 na 1800 pitao je koji model napajanja i od koliko vati imam, posle toga koliko ima ampera na 12V grani, kad sam mu to sve rekao, kupac kaze da ce vrv uzeti i da ce javiti na sta sam rekao dobro i posto sam video da je iz NSa rekao sam mu da mogu da donesem da se nadjemo da preuzme. Dosao je na novu ideju, da ja to ipak donesem na Iriski venac (? ?! !), posto mi to bas nije blizu rekao sam da bih poslao postom, posle cega on dolazi na novu ideju i njemu pogodnije uslove kupovine koji kupac postavlja, a to je da moze posta ali onda da otkupnina bude 2000 a da mu ja platim postarinu (da bi jos ustedeo a meni cenu jos oborio) posle nekoliko minuta se setio da nece da se cima do poste i da posaljem bexom, na sve sam pristao, moze. Bex iz nekog razloga 2 dana nije dosao po paket (o cemu sam ja njega obavestio i 1. i 2. dana i rekao mu da cu sutra slati postom ako mu odg. a ako ne, nikom nista, kaze ok posalji da bi posle par min. poceo sa dodatnim pitanjima u vezi graficke o kojoj sve pise u oglasu i koja se prodaje kao neispravna, i onda naravno kaze ej druze otkazujem ipak. .. Toliko o clanu, nikako ne preporucujem saradnju, cista 0.
Da, stvarno mi je žao što ne mogu da predvidim kako i kada će bex raditi, poštom mi ne odgovara jer moram ići do pošte koja mi je udaljena par kilometara, što više izbegavam da idem bilo gde jer mi je otac hronični bolesnik i stvarno ne želim da ga ubijem zbog grafičke kartice. Još jednom mi je žao eto što je tako ispalo ali tako je moralo.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.