Mirko

Novi Sad

Član od: 27.04.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Epa retko dajem negativne al sad moram. Covek je pozajmio drugu nalog kao garanciju da sve bude ok. Trebao je njegov drug da mi posalje telefon u sredu aksom. Ja cekam telefon 4dana i on mi prica da je poslao. Danas posle 6dana mi kaze ds je poslao postom jer se ne razume u ove kurirske sluzbe. Ustvari nije ni poslao nego je cekao da mu neko da vise i posto nije resio je da mi posalje danas al da me pita za svaki slucaj dal hocu. Naravno da necu i negativna ko vrata za zavlacenje. Clan mozda nije kriv al nek drugi put gleda kome postavlja oglas.
Koji je tebi druze vrag seo na glavu da mi dajes negativnu? Kakvu si pravdu ti hteo da isteras?! Em nije doslo do primopredaje pa nisi nista ni izgubio, em telefon je bio u odlicnom stanju kako je moj prijatelj i opisao tako da iako bi ga primio ne bi bio ostecen i ne bi imao nikakve primedbe..
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.