Miro Radojevic

Novi Sad

Član od: 06.09.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Muška > Džins

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovor je bio da posalje 55 pari muskih farmerica a kada mi je paket stigao u njemu ni jedan jedini par muskih farmerica sve same suknje maice pantalone i to stare is habane prevario me za 4000dinara! !! Izbegavajte ga
Mislim da ljudima kao sto je ovaj nije mesto na ovom sajtu. Sve sam ispostovao i poslao sam ne 55 nego 56 pari farmerica-pantalona i jos dodao nekoliko dukseva i dzempera da bih dobio pozitivnu ocenu i da bi kupac bio zadovoljan. Gospodin me je nazvao i u startu je poceo da mi preti kako ce mi doci na kucnu adresu sto sam prijavio policiji. U samom startu konverzacije kad sam shvatio da je kupac nezadovoljan ja sam hteo da prihvatim da mi posalje sve nazad ali nisam stigao do reci posto je gospodin samo vikao i pretio. I posle toga kad sam razmislio sta se to desava i shvatio sam da se radi o 'gospodinu' koji je dobio kvalitetnu robu i vise od toga sto je dogovoreno i zeleo je to da da zadrzi a da mi posalje ko zna sta nazad i da mu vratim pare. Tako da sam jednostavno morao da iskljucim takvu mogucnost i morao da ga zamolim da me ne uznemirava. Znaci citiram reci 'znas ti ko sam ja' , 'doci cu ti na adresu pa ces da vidis'. Mislim da je gospodin promasio godinu i da pokusaj zastrasivanja zarad licne koristi ne pali. Nikada nikog nisam prevario i radio sam vece poslove sto mozete i videti po mojim ocenama. Mislim da ovaj gospodin mora debelo da se pozabavi samim sobom. Jednom recju nikada mi se ovako nesto nije desilo u zivotu. Na pitanje koje mi je drsko uputio 'ZNAS TI KO SAM JA' ja mogu da odgovorim samo jedno - 'ZNAM' !!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.