Miro

Mali Zvornik

Član od: 10.01.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Huawei

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Covek je u oglasu istakao da je telefon vez i nedne tackice i da je kao nov u radu itd Poslao ga je i kad je stigao Nije poslao kutiju i kabel i telefon ima problem sa tacom brljavi hoce da pozove kontakt sam itd On mi na sve to kaze kod mene je radio odlicno Ma vazi znaci preko noci se promenio Ja sam ozbiljan clan na kp ovo mi se do sad nije desavalo ali prosto sam morao ovo da uradim radi bezbednosti drugih ljudi Vodite racuna sa ovim clanom

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Samsung | Delovi

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Korisnik priča jedno a radi drugo, nije ispoštovao dogovor za cenu i ako se pre toga i izvinio i rekao da će poslati predmet po dogovorenoj ceni, kasnije na moj predlog da mi vrati razliku u ceni preko broja telefona nije odgovarao.

Mobilni telefoni > Samsung

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ispituje i dogovara za kupovinu telefona, kada konacno pristanem na sve ulove pa cak i spustim cenu, istog trenutka prestae komunikacija od strane gore navedenog clana. Drugim recima provokator!
Covek je ocigledno ljut sto nemoze nikome da uvali svoju krntiju od telefona pa frustriran meni ovde daje negativnu ocenu bez ijednog validnog razloga,ja sam se samo raspitivao za telefon da bi znao u kakvom je stanju a nisam ga kupio.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.