Miroljub Zlatanovic

Niš

Član od: 03.06.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nakit, satovi i dragocenosti > Ručni satovi | Smartwatch

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Gospodin me je baš kvalitetno izvozao. .. Prvo korekcija cene, izadjem mu u susret. Zatim traži na otkup da mu šaljem sat, iako uvek, ali uvek šaljem paket odmah posle uplate na račun, ajde i na to pristanem. Zatim mu šaljem na viber snimke svakog detalja sata, on se oduševi i dogovorimo kupovinu. Kaže posleće uveče adresu, od adrese ni traga ni glasa. Pišem mu celu noć da ga pitam za adresu na koju da pošaljem ujutru paket, ne odgovara mi. Javlja mi se novi kupac, ja ga odbijem jer ne želim da ispadnem nekorektan prema gospodinu kom sam sat obećao. Gospodin mi u 23:30 odgovara i umesto da pošalje adresu po dogovoru, šalje izgovor kako nisu za vikend kući i da se čujemo tek od utorka srede i zahvaljuje se na saradnji, tj očigledno odbija. Negativna ocena zato što me je izvozao, podučio, ja mu spakovao sve po dogovoru i onda u 23:30 javio da za vikend nije kući, iz aviona se vidi da je u pitanju najbanalniji izgovor. Sramota, jako nekorektno i neprofesionalno!
Samo mi reci jer te nije sramota da se javno blamiras?Prvo insistiras da ti se uplati na ziro-racun,pa ko je tu budala?Drugo-naporan si,ako sam te pitao koja je najniza cena to ne znaci da cu da kupim!!!Kazes mi kako ti je svaki dinar vredan jer studiras,to ne znaci da silom nekom nesto prodajes!Treca stvar,jer sam rekao da je 100% kupljeno,NE!Zasto si pakovao sat???JER SAM NEKOGA OVDE NESTO PREVARIO,DA MI JE POSLATO A NE PREUZETO?UKRAO NEKOGA NESTO?NE RADI SE POSAO DECKO TAKO,SAMO DA ZNAS?
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.