Miroljub

Blace

Član od: 05.04.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Alati i oruđa > Stolarski

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Za sve ove godine kupovine i prodaje na ovom sajtu nisam ima problema sa clanovima do ovog terenutka i nikad nikoga nisam ocenio negativnom ocenom. Naime prica ukratko zvuci ovako. Nakon naseg dogovora o predmetu iz naslovo i price ako nesto ne bude u redu i predmet ne ogovara opisu da moze bez ikakvih problema biti vracen. Nakon preuzimanja predmeta(slajserice za drvo), odmah sam probao i primetio da je stator motora pri kraju i da pali cetkice. To vise nije bila dogovor o kome smo pricali pozvao sam gopodina i rekao mu da nisam zadovoljan i da mu masinu moram vratiti. Nasta mi je on odgovorio "Nema problem". TADA MI SE JAVIO I NIKADA VISE. Masina je istog dana vracena, cak sam ispao korektan i platio postarinu jer sam preuzeo rizik da kupujem polovnu stvar. Prica se zavrsava tako sto Miroljub je zeli svoju masinu nazad i kurir ponovo donosi meni. Evo kako covek za 6500 dinara gubi poverenje i obraz. Zalosna prica ali istinita. Moj savet svima ZAOBICI OVOG CLANA U SIROKOM LUKU! !!
sto se masine tice ona je sigurno ispravna i odgovara opisu iz oglasa a za vracanje isto nije bio problem stim sto smo se dogovorili da mi se prilikom prijema dozvoli da pogledam sta mi se vraca da nije slucajno otvarana sto se pojedinim prodavcima i dogadjalo i menjani su delovi medjutim kurir to nije dozvolio sto se moze i proveriti a to isto je i kupcu javljeno.Sto se mene kao prodavca tice ovom prilikom bih zamolio sve moje kupce koji su nesto kupili od mene da ako je moguce daju svoj komentar jer u par slucajeva sam slao alat bez otkupa pa su mi po prijemu alata i provere uplacivali novac sto su isto mogli da zloupotrebe a nisu a isto tako su mi pojedini kupci i unapred placali za pojedine stvari i nikada do sada nije bilo problema.Ovom prilikom porucujem kupcu slajferice da nije sporno nista oko vracanja novca ako mogu da proverim alat da nije otvaran.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.