miroslav 0649629980

Babušnica

Član od: 18.01.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Tacno sam znao da ne treba da trgujem sa clanovima sa negativnim ocenama napomenuo da je pukla lajsna ali ne da je telefon raskupusan ekran sam spada sa tela znaci NEVIDJENI uzas! Nije hteo da vrati 1000 din barem da ne budem toliko na steti! ZAOBILAZITI U SIROKOM LUKU. ..
Sve sam lepo objasnio u vezi telefona spustio cenu,poslao nekoliko slika rekao da o telefonu nista neznam i da je u tom stanju kao sa slike da ne bude problema narucio za delove i na kraju nije dobar pa zasta ga je narucio valjda gledas ono sto narucujes lajsna je pukla normalno da je ekran odvojen od telefona sto je i bilo uslikano.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

NEGATIVNA OCENA, telefon zaključan sto nije naveo u oglasu niti je proverio. Rekao mi je stanje telefona kao na slikama, to sto si video to si i kupio, video sam stanje to je ok, ali kad sam pitao da li je telefon potpuno ispravan da mogu da ga koristim on je potvrdio, kad je stigao telefon ne može da se koristi. Ponudio sam da vratim telefon on meni 500 dinara, ne želi, kao prodaj bateriju samo ona vredi toliko, ja nisam kupio telefon da bi ga prodao u delove, već da ga koristim, ali dobro nema džabe 3 negativne.
evo konverzacije pa procenite kakav bezobrazluk pozdrav.nisam ni naveo za ispravnost mreze na koju radi lepo je pisalo u oglasu ono sto vidite na slici.telefon sam siguran da radi na neku nasu mrezu jer je koristilo dete.telefon ima i srpski meni. 11:47h Niste naveli, ali sam vam lepo u poruci rekao nebitan je poklopac baterije bitno mi je da je telefon potpuno ispravan sto se tice rada, na sta ste vi odgovorili naravno potpuno ispravan sto se podrazumeva da telefon na svim karticama i da nema problema u radu. Ako ste znali da je zakljucan trebali ste to da navedete u oglasu.nemora da vracas uplaticu ti pare na postnet.jos sam te i ocenio lepo. 13:38h Video sam ocenu, ali meni telefon ne znaci jer ne mogu da ga koristim. 13:43hvi ste videli sta kupujete. 13:45h sto se tice rada radi to vam je bitno a niste pitali na koju mrezu da ste pitali mozda bih proverio. 13:48h unapred hvala na oceni sta da vam kazem drugo.lepo sam napisao kao sa slike.naravno necu ni ja da se obogatim.i da vam uplatim to ce bude oko 300din 13:56h Ne treba nista da uplacujete, zadrzite novac nikakav problem. Svako dobro, pozdrav. 13:59h ako vam nesto znace 300din telefon nemora da vracate 13:59h Ne znaci mi nista jer sam uzeo telefon da bi ga koristio druze nisu problem pare, problem je obraz, ako sam lepo pitao da li je telefon potpuno ispravan vi ste rekli da je pa sad sta da radimo ajde kazi 14:41h Ništa, ja sam rekao da vam vratim telefon vratite mi lepo pare i nikom nista ko da nije bilo vi ne želite ja drugi način nemam. 14:48h pa ja sam treba da dam jos 300din za postarinu i sta sam uradio ko da sam ja kupio telefon a ne vi 14:49h Ne treba ništa

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Rekao da telefon ima problem posle reseta trazi Ityuns gde sam na kraju dobio tel koji je bio u servis crkla ploca. .. Pazite se ovog clana
zvao me i rekao da hoce da kupi telefon i samnjio sam mu cenu od 1500 na 1000din sve objasnio da ne dodje do zabune da trazi itunes i da je u tom stanju bez prava na reklamaciju i na kraju dao negativnu ocenu kakvih ljudi ima ali je skola za drugi put da covek s takvim ne saradjuje.hvala na negativnoj.

Bela tehnika i kućni aparati > Mikrotalasne pećnice

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Mikrotalasna nije poslata dobro upakovana, stigla je izlomljena i krivih vrata, igrom slučaja razumem se u aparate pa sam sve to sanirao ali mehanički je neisprvma što nije moglo da se dogodi u transportu, ja sam predložio da se čujemo i dogovorimo šta ćemo ali me je konstantno izbegavao, vrlo nekorektno! !!
mikrotalasna je bila lepo upakovana i poslata ispravna.zvao me i reko da su vrata iskrivljena ja sam mu reko da ne snosim posledice kurirske sluzbe kao sto je opisano u oglasu ali sam pristao da je vrati i da mu vratim pare na to je reko da ce probati da ispravi vrata nakon toga je reko da je ispravna i rade ali da mu samo grill radi u kombinaciji sa mikrotalasnom,a nemoze odvojeno,zato sto covek nezna da ukljuci tu funkciju.vrlo nekorektno plus sam mu smanjio cenu i sve objasnio u vezi aparata.ako nije bila ispravna mogo je da je vrati i da mu vratim pare ali ipak je zadrzao zato sto je potpuno ispravna i za te pare je nigde nema nadje.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.