Miroslav M :-)

Subotica

Član od: 09.10.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Procesori

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kako verovati osobi koja kaze da je "sirotinja" a barucuje procesor koji kosta 7000 dinara! ? Uz najbolju volju ja ne mogu. Trazio je da smanjim cenu na 6800, sto sam prihvatio. Nije neka razlika 200 dinara. Poslao sam procesor i kad je sutradan trebao da preuzme isti, stizu mi poruke, bolje reci pisma. Kako sam ja kriv sto je trebao platiti 200 dinara vise nego sto je valjda predvideo, zato sto sam trazio da mi novac bude dostavljen postnetom. Nazovem POSEXPRES i pitam ih o tome. Oni mi odgovore da je u konkretnom slucaju cena veca za 21 dinar od cene koju bi doticni platio da je novac isao obicnom uputnicom, odnosno da mi je postar doneo na kucnu adresu. Pokusao sam doticnom to da objasnim (mada mislim da on to dobro zna) ali nisam uspeo. Zato za sve vas koji zelite ubuduce da saradjujete sa doticnim, zanemarite sve njegove ocene i objesnite mu sve. Sta treba uraditi i sta treba platiti i kako funkcionisu kurirske slube i koliko naplacuju, da ne biste prosli kao ja. Paket mi je vracen i platio sam duplu postarinu.
Odlično :D evo da odgovorim na ovaj romančić odnosno da pojasnim o čemu se ovde radi. Da dajem zadnji novac na nešto što mi treba i imao sam ravno 7050 RSD i zamolio prodavca da obori cenu za 200 din kako bi mogao da platim poštarinu a svi znamo da je minimalna 250 do 300 dinara međutim, meni je poštarina bila 457 dinara zbog njegove alavosti i hteo je novac odmah e pa nemože i to preko mojih leđa, iz čistog inata nisam hteo da platim da gospodinu stigne novac odmah, mislio je da sam kuče od juče pa da će da iskoristi onih 200 dinara što sam spustio ali neće moći ove noći i da znate svi unapred, ne pada mi na pamet da vam ja plaćam lepršanje novca postnet uslugom jer da želim da pošaljem novac uradio bih to sam bez ičije provizije i pomoći. menije 200 dinara hleb mleko i još nešto a kad kušujem uglavnom su to svi novci koje imam u kući a što se prodavca tiče šta ja da mu radim ovo mu je škola za u buduće da ne mora biti toliko alav i može da sačeka da mu poštar donese novac na kuću kao svima nama. i ne morate da gledate ove pozitivne gledajte samo ovu jednu negativnu kako reče prodavac. Šta 500 pozitivnih ocena naspram jedne negativne? :D Eto ispade cirkus samo zato što neko ne može da čeka, mi ćemo svi da čekamo a ti bi kao beg neki odmah da dobiješ lovu e pa neće moći da je bilo i 300 dinara poštarina nema veze ali meni je kurir sve detaljno objasnio šta me koliko dođe i kad sam video da me njegova postnet usluga košta 200 dinara presomislio sam se i nisam preuzeo processor koji sam naručio, i ako kupujem procesor od 7000 dinara ne znači da iza tih 7000 imam još 700.562.000 dinara nego sam to možda skupljao mesecima, mi tako živimo u Vojvodini da bi vi mogli da lepršate po Beogradu i šire pozdrav.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.