Miroslav Petrovic

Kragujevac

Član od: 10.02.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Obuća | Ženska > Cipele

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Oglasili ste na sajtu zenske cipele i bez srama ste napisali da su Italijanske. Kada sam dobio cipele, zaprepastio sam se kada sam video da sam dobio cipele od proizvodjaca RISH iz Topole i to najveci bofl izradjene od dekorativnog tvrdog kartona. Celo vreme nase prepiske na sajtu glumili ste da su cipele jako puno placene u Italiji i da ih teska srca prodajete zbog neodgovarajuceg broja. Ovo je ocigledna zloupotreba sajta sa krivotvorenim podacima i treba da snosite zakonske posledice. Vi ste toliko ogrezli u lazima pa ste i nas gradic Topolu smestili u Italiju. Osecam da sa Vama nemaju posla. Treba da se sramite Vasih postupaka. Dajem Vam najgoru mogucu negativnu ocenu.
Ja sam samo napisao šta su meni rekli, devojka iz BGa mi je dala te cipele da ih prodam, nemam pojma odakle je RISH niti te detalje u vezi izrade mogu da tvrdim, videli ste na detaljnim slikama kako izgledaju.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.