Miroslav

Kikinda

Član od: 23.07.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

TV i Video > TV | Polovni LCD, Plazma, LED

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Sve lepo i bajno dok se ne daju pare! U oglasu NIGDE nije naveo da je tv OUTLET artikl iz WinWin-a! !! Kako nije bilo navedeno, javim se na oglas, dobijem popust tj. spustio cenu na 26000 (osnov za krivicnu prijavu), prijatnim glasom me obavestava da je sve kao na oglasu, na moje pitanje o garancijiizjavljuje da je ima, i da vazi do 11.2018. Sve mi se cini u redu, tv je fus ali me privlaci garancija, i potvrda prodavca da je sve ok. Supruga odlazi po tv, placa kes na ruke, ja na poslu, javlja donela sam ga! Pitam sve je kao sto je rekao, dao ti garanciju? Kaze, ne! Pozivam ga da pitam sta je sa garancijom, sto nije dao? E tu pocinje petljanje tipa Uzeo sam vise televizora pa ne znam koja je, ne brini bilo sta ti dodji do mene. .. Karanovic servis spomenut bar 5 puta. .. Kazem mu, ili donesi garanciju, ili nosi tv. Nekako je donese supruzi koja je pogledala i to je to. Dolaskom kuci sa posla, gledam garantni list, OUTLET TV sa racunom iz Win Wina. Pozivam ga i kazem da mi ne treba outlet artikl, jer sam to mogao i sam da kupim u navedenoj prodavnici, I POCINJE VRDANJE! !! Zovem, saljem poruke, i nista, tv stoji kako je donesen, Miroslav se ne javlja! !! Toliko o postenju! !! E sad, Miroslave, JA OVDE IMAM IME I PREZIME, MOZES MI NACI SLIKU NA FB, VIBERU, DOK TEBE NEMA NIGDE, IZUZETNO BIH VOLEO DA MI PRIDJES I PREDSTAVIS SE, AKO SU MUSKO! !! A SUTRA JE PRVA STANICA MUP, JER MI SE NE JAVLJAS 24 SATA A POSLE TRZISNA! PA ETO, NADAM SE DA CEMO SE SRESTI! !!
KUPIO SI TO STO PISE U OGLASU , TV je bio u rubrici polovni televizori, dakle dobio si polovan tv, ispravan i sa garancijom koja traje do navedenog roka. DAKLE SVE ISPOSTOVANO SA MOJE STRANE. Ja sam kupio TV u outletu i platio 24800 +3000 goriva da odem po njega u Beograd =27800 dinara . TV sam tebi prodao za 26000 dakle mene TV kosta vise nego sto sam ga prodao. I bio mi je mali pa sam resio da ga prodam da kupim veci. Hteo sam da ti nadjem kupca za taj ,ali sa obzirom na tvoje ponasanje nista od toga. tvoja slika na FB me ne interesuje ,a nemam ja vremena da se javljam svakom. i sta imamo ja i ti da pricamo. JA SAM SVE ISPOSTOVAO IZ OGLASA I TO TI JE TO, NEMOJ VISE DA ME UZNEMIRAVAS JEL IDEM SUTRA UJUTRU PRAVAC SUP CIM GA OTVORE, DA TE PRIJAVIM ZA UZNEMIRAVANJE NADAM SE DA CEMO SE SRESTI I NASTAVITI USPESNU SARADNJU POSLE OVIH SITNIH NESUGLASTICA
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.