Miroslav

Sremski Karlovci

Član od: 09.10.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Konzole i igrice > Xbox

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Sta reci voleo bi da ide pozitivna, ali nazalost mora negativna. Dogovorili smo se da mi proda ovu konzolu xbox clasik sto mu je u oglasima. Naveo je da konzola nemana sve radi kako treba. Medjutim poslao sam mu moj veci hard da ubaci u konzoli. Sve je opisao da konzola lepo radi i nema mana. Pitao sam ga za laser kaze dobar. Konzolu sam kupio za svoje dete. Konzola mi je stigla sve smo ukljucili kako treba. Prva falink i kvar je zaglavljuje vratanca i ne otvara mora dase lupka konzola da otvori za cd zatim laser. mu dosta sporije i tesko cita igricu. Tako da nije po opisu. Pisao sam mu na kp i obavestio da nije ispravna konzola skroz. Ne cita poruke. Dajem negativnu i vodite racuna covek je slatkoreciv. Prodaje konzolu a meni uvaliio ko zna koju. Za izbegavanje.
Ne vidim razlog za ovu negativnu,na KP poruku sam ti odgovorio i rekao sam ti da posaljes konzolu u stanju kako sam ti poslao sa zastitnim nalepnicama koje sam stavio (jer si i sam naveo da imas kuci xbox classic koji ne radi) i da cu ti vratiti novac ako nisi zadovoljan na sta si ti brze bolje samo dao negativnu umesto da mi TI odgovoris na KP poruku i dogovorimo da posaljes nazad.I naveo sam ti da ti posaljem video zapis od te ISTE konzole(ne neke druge sto se vidi na snimku) koju si kupio sa sve serijskim brojem i tvojim hdd unutra da radi i da je 100% ispravna na sta isto nisi odgovorio.I sad ti ovde kazem vrati xbox konzolu u neotvaranu sa sigurnosnim nalepnicama kako sam je i poslao(jer tako jedino priznajem garanciju koju dajem na POLOVNU stvar,garanciju gubis i na ganc novu stvar ako otvaras sam)i ja cu ti vratiti novac na sta isto ne odgovaras...jedini problem si ti u svemu jer ne zelis da vratis nesto i vracam novac,za sta sam ti i napisao u poruci sto mogu i hocu,postaviti na svaki naredni oglas sa tvojim imenom da ljudi vide ko je u pravu.hvala na oceni...

Konzole i igrice > Xbox

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

veliko je pitanje sta se podrazumava pod ispravno. xbox 360 radio 5 min kad sam hteo staviti igru on je smrzo grafiku i kod sledeceg paljenja imao je rrod. tako da sam bacio 30 e i 700 din postarinu. obratit paznju na podavca svaka negativna ocena je zasluzena. on se drzi svoje prica koja ne drzi vodu. bitno da je roba prodata.
Prvo,ispravan je kod mene bio i takav je i poslat.drugo:Vi ste rekli da je radio kod vas jedno vreme a ne 5min.kako sad navodite.i da nije odmah smrzo sliku kako kazete nego posle nekog vremena,Toliko o tome ko prica price koje ne drze vodu.meni preko telefona pricate jedno a ovde pljujete po meni,najlakse je pisati.Naveo sam u opisu oglasa da ne dajem garanciju i reklamaciju jer je polovna roba od preko sto i sama cena govori,a i vama sam to napisao.Niste platili 30e i 700 dinara nego dve konzole 40e(jedna je bila navedena kao neispravna a vi ste ocekivali da i ta druga radi po vasem pisanju u porukama i prici preko telefona).I nemate prava pisati za moje negativne ocene da su sve zasluzene.Ja stojim iza toga sta sam napisao u opisu oglasa i vama u poruci,a vi ocekujete NOVUkonzolu za te pare.konzola je radila kod mene i prodavala se bez garancije i prava na reklamacije.ja ne znam koliko ce sta raditi zato i ne mogu da dam garanciju.Sve sam vam to napisao i u poruci Pre prodaje.Nikog nisam prevario pa ni vas.sve je lepo napisano i objasnjeno u opisu oglasa a i vama je posebno receno jos.Hvala.

Konzole i igrice > Xbox

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Iako sam trazio dodatnu potvrdu da je roba 100% ispravna, dobio je, jedna trecina narucenog je neupotrebljiva. Na upucenu primedbu dobio sam samo izvinjenje, bez ponude za povracaj novca. Ako ne zelite da placate izvinjenja, izbegnite saradnju sa ovim prodavcem.
Druze,ne znam sta si ti radio sa dzojsticima,ja sam probao na mojim konzolama i radili su.Ti si odma taj dan poslao kako si rastavio dzojstike i rekao mi kako je neko ucio da zalemljuje zice.Ja se jesam izvinuo za to sto si ti rekao da je neko ucio da lemi na dzojsticima,posto ih ja nisam otvarao niti imam nameru nesto opravljati.Za povracaj novca nisi ni spomenuo,rekao si sve je ok i da se ne ljutis jer ja nisam znao sta je ko radio sa dzojsticima unutra,JA IH NE RASTAVLJAM.Citiram VASU poruku:"Stigao je paket. Jedan kontroler ima desni dzojstik u mrtvom polozaju, neupotrebljiv. Drugi je (kao i ovaj neispravan) sluzio nekom amateru za ucenje lemljenja. Ispravan, ali se drzi na ivici da otkaze. Sve u svemu, nisam mnogo zadovoljan. Ako niste znali sta je unutra, ne ljutim se na vas. Pozdrav." Eto toliko.Hvala.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.