Miroslav

Sremska Mitrovica

Član od: 19.02.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Alati i oruđa > Za pranje i čišćenje

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Porucio preko vibera na bratovljevo ime sa svog broja telefona, paket se vratio jer brat nije preuzeo posiljku. Napomenuo da ce nadoknaditi troskove slanja, a eto prodje mesec dana i nista. Ne preporucujem saradnju bez uplate unapred.
Ne znam samo kako te nije sramota da lazes! Culi smo se pre 10 dana, ja sam na odmoru i nisam u SRB da bih odmah uplatio,inace covek jedan dan prodaje pusku, drugi dan ne prodaje! Sto se tice preuzimanja, kurir nije bio na adresi, niti je zvao, sto imam dokaz video nadzora! Pre nego sto kupite od gospodina nesto, proverite bar 10 puta dal stvarno prodaje!

Mobilni telefoni > Huawei

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kada vam neko pošalje telefon za koji jeste napisao da je neispravan, ali nije napisao da je bio u vodi, već samo da nece da puni, a pritom vam ne pošalje slušalice koje su navedene u oglasu. A da ne spominjem da su punjač i kabl za punjenje neispravni. Sve ovo je kosntatovano u zvaničnom servisu gde je telefon odnesen na pregled, o čemu imam i pisanu potvrdu. Podatci pošiljaoca ne odgovaraju podatcima vlasnika naloga
Kako te samo nije sramota da lazes???? Punjac ne radi? A rekao covek da ga stavio na punjac i da je punio u servisu,sto znaci mogao si da ga i upalis?! KAO STO JE NAVEDENO... ""TELEFON JE NEISPRAVAN"""..I nikakve druge me stvari ne zanimaju! I NIGDE TRAGOVA OD VODE NIJE BILO,I GARANTUJEM ZIVOTOM TO! Nego se ovaj gospodin izgleda nije zadovoljio robom koja je NEISPRAVNA! Trebao sam izgleda telefon koji je 150e da dobije dzabe a ne za 4000 din.. OVAKVIH CLANOVA SE TREBA CUVATI!!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.