Miroslav

Beograd | Vračar

Član od: 06.03.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Usluge | Majstorske > Moler

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Ako želite stan da krećite bar dva dana pošto su bili majstori, slojodno ih anazjute. Jako traljavo odrađen posao. Delovi preskočeni. Mašina za prskanje boje je ceo stan okrecili ne samo zidove. Nikakve preporuke. Držite se dalje.
Zao nam je sto niste bili zadovoljni uslugom. Uredno smo vam se javili i zeleli da popravimo nezadovoljeno. Desava se ali smo se javili odmah i ponudili ciscenje,popravljanje i takodje vratili smo vam deo para kako bi mogli da resite problem. Zaista nam je zao i zelimo vam sve najbolje

Usluge | Majstorske > Moler

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Evo vec treca nedelja kako me laze na svakih par dana da ce doci , od kolega mi je sa alatom u Nišu do imam dijareju u ne izlazim iz kuce . Druze budi covek i kazi mi ne mogu ili necu , da znam da nadjem nekog ko moze/hoce , a ne da me zavlacis ceo mesec . Izbegavati u sirokom luku . .. ..
Postavani uredno sam vam se javio i nisam nijednog momenta zeleo da čekate. Uvek mozete naci drugog majstora. Nažalost neke okolnosti se ne mogu promeniti. Nekada i mi majstori cekamo odgovor od mogućih klijenata koji kazu javicemo i potvrditi i ne jave se vise nikada.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.