Miroslav

Sremska Mitrovica

Član od: 06.12.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nakit, satovi i dragocenosti > Ručni satovi | Smartwatch

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Sat radio dok je trajala garancija, (tri nedelje) posle ga možeš baciti. Riknula baterija, ne pokazuje dobro vreme, ugasio se i to je to.
Ja nisam odgovoran za trajanje baterije niti vam iko to može garantovati, zavisi i od načina punjenja itd... to je potrošna roba i može se zameniti tj nabaviti ako je prošla garancija za male novce kao što sam vam i rekao i ovo nije razlog za negativnu ocenu, ne znam šta sam učinio da mi je dodelite, možete povući negativnu ocenu a ja vam nabaviti novu bateriju i poslati za mali novac, bolje tako nego da jedni drugima dajemo negativne ocene

Uređenje kuće > Satovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kineski sat koji 3 dana radi za koji sam dala 5500 dinara jer prvi sat je bio pokvaren od početka i da bih dobila drugi imala sam doplatu od 1500 dinara plus ptt troskove. Proizvod los a prodavac bio korektan dok nisam zatražila povrat novca.
Prvi sat vam je poslat 26. avgusta a zamenski sat vam je poslat 25. septembra 2020 godine zbog bržeg pražnjenja baterije kao što ste prijavili što znači da je prošlo skoro 30 dana od korišćenja a ne 3 kao što kažete a pošto je radna garancija ako drugačije nije navedeno 7 radnih dana ja nisam ni bio u obavezi po tome da intervenišem nego sam mogao da vam npr predložim neki servis ali sam opet skoro ceo dan proveo sa vama na vezi pomažući da probamo nekako da rešimo problem sa Setracker aplikacijom itd.Predložio sam da zamenim bateriju o mom trošku i vi ste prihvatili i poslali mi sat nazad a na njemu je bilo 2 do 3 ogrebotine na ekranu i bilo je polupano malo staklo na poleđini sata što znači da je udaren negde i ja sam vam to pomenuo ali i prešao preko toga pa sam zamenio bateriju na satu i stavio drugu novu, zamenio polupano staklo na poleđini i stavio drugo novo i onda smo na daljinu opet pokušavali da sat konektujemo na Setracker aplikaciju ali onda iz nekog razloga nije hteo da se konektuje na mapu od aplikacije pa sam pisao i njihovoj tehničkoj podršci da to nekako ispravimo tj da resetuju kod ako mogu, pa sam pisao i dobavljaču a na kraju sam pisao i tehničkoj podršci druge aplikacije 'Find my kids' gde su mi oni odgovorili da je sat namenjen aplikaciji Setracker i da oni uz određenu doplatu mogu da ga prebace na njihovu.Da vas ne bih izlagao dodatnom trošku predložio sam da vam pošaljem potpuno nov zamenski sat i vi ste pristali i sami ste ponudili ako treba doplata da ne budem na gubitku što sam ja i prihvatio i vi ste uplatili 1.500 dinara dodatno.Sat sam poslao 25. septembra da bi ste me vi startovali skoro ultimativno oko 15 dana kasnije od slanja zamenskog sata da vam vratim 5.500 dinara cena satova + poštarina jer vam je sad prestao da radi tač skrin na satu. Opet je i kod drugog sata prošla podrazumevana radna garancija od 7 dana i nisam više bio u obavezi da vam opet izlazim u susret povodom toga.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.