Miroslav

Paraćin

Član od: 13.05.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi za delove

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

prodavao kompletan laptop kao neispravan , poslao laptop bez punjaca, u oglasu nije pisalo da se laptop prodaje bez punjaca vec kompletan za delove, ne prima reklamaciju vec trazi doplatu za punjac ili unapred pozitivnu ocenu da bi poslao punjac, skroz nekorektno, ne preporucujem saradnju sa ovim clanom
Ovako nesto nisam doziveo na ovom sajtu iako sam clan istog duzi niz godina. Doticni clan se javio na oglas za laptop koji sam prodavao, ja sam ga upitao da li je procitao isti i da li zna da laptop ide kao neispravan iako je funkcionalan. Rekao je da jeste. Laptop sam uredno spakovao i poslao brzom postom, da bi mi po prijemu paketa koji sam poslao, clan rekao da mu nisam poslao punjac od laptopa. Ja sam mu odgovorio da sam punjac hteo da posaljem, iako u oglasu nije bilo ni reci za punjac, znaci nisam bio u obavezi da posaljem punjac laptopa, jednostavno sam hteo ko i uvek da budem korektan i da pored toga posaljem isti. Posto sam zbog selidbe bio u guzvi, jednostavno sam zaboravio isti pri pakovanju, te sam opet ispao korektan i umanjio cenu laptopa za cenu punjaca, o cemu je clan bio obavesten uredno. Znaci smanjio cenu predmeta prodaje bez ikakve obaveze, da bi mi on rekao kako je on ponudio manju cenu za predmet prodaje i da sam je ja prihvatio zajedno sa punjacem. Ja sam naravno trazio da mi skrinsotuje tu navodnu poruku\ponudu koju je on poslao, da bi se on onda prebacio da sam stavio punjac na posebni oglas, sto takodje nije bilo tacno, jer nisam planirao isti da prodajem posebno niti je takav oglas postojao na mom KP nalogu. Znaci em sam mu spustio cenu laptopa za cenu famoznog punjaca koji nije bio spomenut u oglasu, em mi je trazio da mu posaljem isti za dzabe! Posto sam zakljucio o kakvom se clanu radi, rekao sam mu da nije problem, i da cu pored izgovorenih neistina ispasti korektan i da cu mu poslati punjac laptopa na moju stetu sa mojom postarinom, ali samo u slucaju da mi garantuje da mi nece ostaviti negativnu ocenu ili da mi ostavi pozitivnu ocenu , te da cu mu onda poslati punjac. Nije to prihvatio vec je pretio kako ce me prijaviti jer je kao kupac nezadovoljan i da ce mi ostaviti negativnu ocenu. Radi se dakle o clanu sklonom manipulisanju i pre svega neiskrenoj sobi. Svako dobro i zivi bili!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.