miroslav

Beograd | Čukarica

Član od: 25.05.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Motorola

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nije došlo do saradnje. Bio sam u zabludi da kupujem nov telefon. Sreća pa sa odabrao lično preuzimanje. Zaštitna nalepnica na kutiji je presečena, kutija otvarana, zaštitna folija na ekranu telefona prelepljena, po ekranu fleke. Telefon definitivno korišćen što nije navedeno na oglasu a na moje pitanje u porukama da li je nov, da li zaštitna nalepnica sa kutije nije oštećena, na to pitanje vešto izbegnut odgovor u prepisci. Nerado dajem negativne ocene ali ovaj put zaslužena. KP tim ima uvvid u prepisku.
Ti si jedan lazov Prvi si skinuo foliju sa telefona i nsi ga kupio.Takvima trba zabraniti da kupuju robu na KP jer oduzima vreme i laze za medalju,Sta si ti od mene kupio osim sto si mi vreme oduzeo ,Sa ovakvim kupcima ne na;azite se

Obuća | Ženska > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Patike su kineske posle 20 dana se ogulile sve. Zamenu nece da prihvati. Verovatno cu prijaviti inspekciji zato sto obmanjuju kupce i kazu da su vijetnam a klasa. I na crno zaradjuju na krsu od patika. Bezite daleko od ovog prodavca.
Ko god da ste VI,pre 20 dana kazete da ste kupili od mene patike,a ja nisam bila tu nego u na odmoru i daleko van Srbije.Pisani trag na KP nepostoji niti ste samnom komunicirali.Uspeli ste sinoc da pustite poruku na KP i naosnovu toga dali ocenu.Mislim da imate satisfakciju.Spavaj te mirno.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.