Miroslav

Subotica

Član od: 17.08.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Tastature

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao mi je kopiju tastature koju sam narucio i rekao je da su beli swichevi a na tastaturi su braon
U trgovini, kupac prvo kontaktira prodavca i objasni svoje nezadovoljsvo oko proizvoda kako bi na uzajamno zadovoljsvo rešili problem. Ali ovaj kupac je prvo dao negativnu ocenu pa me onda kontaktirao sa raznolikim zamerkama. Kad sam predložio da može da vrati, on mi reće, "PA DAO SAM VEČ NEGATIVNU". Šta reci, dodje mi da odem po tu tastaturu i da mu vratim pare i da mi se ne javlja više u životu. Normalni ljudi ce uvek naci nacin da se reše svi problemi za razliku od onih drugih koji samo traže nacin da nekoga povrede i u tome vide zadovoljsvo i utehu u žitotu koji je vrovatno promašen. Trudim se sa koliko mogu ali eto nisam imao sreće što me ovaj nadje te sam prošaop kako sam prošao.

Odeća | Muška > Trenerke

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Moje iskustvo nije bas proslo kao po dogovoru. Poručila sam donji i gornji deo, komplet, kao sto pise 16€ dobila sam donji deo za 14 € ispada da je gornji deo kompleta samo 2 €. Ja se nisam osiromašila, niti se gospodin obogati ali bezobrazluk bez pardona. Niti da mi javi, samo posalje sonji deo, bez pitanja da li zelim samo donji deo. Na moju poruku nije cak ni hteo da trosi vreme da osgovori. Moja ocena negativna, ovde sigurno necu ponovo kupovati. Ostala 4 šorca koja sam poručila su po dogovoru, tako da nije važno da li pazarite vise stvari, niste ispostovani.
14 eura KOMPLET TRENERKA !!???... pa da je od Koneza bilo bi povoljno. Bilo je 16e., pala je cena i bio sam korektan i spustio sam cenu na 14e. mada nisam morao i dobio negativnu ocenu od gospođe. Neznam u ćemu je moja krivica da dobije negativnu ocenu osim da je gospođa mislila da se radi o komplet trenerci. Žao mi je što će zbog ovakve gluposti naša saradnja biti prekinuta.

Odeća | Muška > Trenerke

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Negativna kao kuca. Totalo neodgovorno od ovog clana. Prvo mi je poslao duks u drugoj boji, pa sam mu trazio da mi zameni za boju koju sam trazio, pa posle 10 dana salje duks u zamenu sa punom cenom otkupa, a vec sam mu platio duks prilikom prve isporuke, dakle, prakticno, hteo je da platim dva duksa za jedan, nisam dugo sreo ovako neodgovornog prodavca, za izbegavati!
Žao mi je što je na ovaj način naša sadarnja završena. U pitanju je čist nesporazum. Kupac nije bio jasan kada je naručio drugi duks pa sam shvatio da će ipak zadržati onaj koji je mojom greškom isporučen u pogrešnoj boji za što sam se izvbinio. Poslao sam drugi duks sa otkupom ali i pored toga se moglo sve lepo završiti jer je i kupac mogao poslati duks sa otkupom i problem bi bio rešen. Kupac je bio veoma korektan ali i kao prethodna 4 ima kratak fitilj. Moglo se sve lepo završiti da je kupac imao malo više strpljenja, ovako će mi se vratiti duks koji je poručen a naša saranja će biti nažalost prekinuta i na taj način će mo biti nezadovoljni obadvoje. Nemogu da shvatim ljude koji daju negativnu ocenu. Nisam još nikome dao a bio sam i novčano oštećen u nekoliko puta u iznosu od par stotina evra pa i pored toga nisam nao negativnu. Jer šta ja imam od toga NIŠTA, pare mi neće vratiti, ostaje mi samo da prekinem saranju. I pitanje za kupca, JEL NEGATIVNA KO KUĆA ? to je tvoje pravo ali vidim i zadovoljstvo, I šta od toga imaš ? I MOLBA ZA BUDUĆE KUPCE DA IMAJU UVEK STRPLJENJA I DA MALO SAČEKAJU KOD DAVANJA NEGATIVNE OCENE JER KOD MENE JE DEVIZA DA KUPAC MORA UVEK BITI ZADOVOLJAN IJAKO MOŽDA NIJE UVEK U PRAVU

Sport i razonoda > Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Narucio sam sive papuce, a on je na svoju ruku odlucio da mi posalje plave i rekao da nije bilo vremena da me pita da li mi odgovarai poslao je plave. Paket sam preuzeo jer sam morao jer sam uplatio novac unapred, a i bilo je jos neke robe koju sam porucio od njega u tom paketu. U opisu oglasa pise isporuka do 10 dana cekao sam mesec dana da ih nabavi i na kraju mi poslao plave. Uplatio sam novac unapred 15. avgusta roba mi je stigla 12. Septembra obavesten sam da ce da kasni malo ali mesec dana ne moze da se opravda i da na kraju dobijem ono sto nisam trazio. Sve u svemu ne uplacujte novac nikako unapred i ocekujte dugu isporuku preko 10 dana. Negativna kao planina : )
Mogao si druže da si hteo ali nisi, Da odustaneš od poruđbe i da vratim novac Da vratiš paluće ako ti boja ne odgovara Moga si bilo šta ali nisi Čekao si da stigne roba i da napišeš ovaj tekst i da mi daš negativnu ocenu Ova negativna samo govori o tebi kakav si čovek ( dvoličan ) Jel ti je sad laše ?

Obuća | Muška > Sandale

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Da

S merakom doneta negativna ocena. Na pitanje koji iznos treba da platim (pri isporuci) oglašavač je odgovorio 3910 din. Ispostavlja se da je sa troškovima dostave iznos skoro 500 din. viši (o tome nikad nije bilo reči). I na kraju kad sam pozdravio oglašavača želeći mu sve najbolje, podrugljivo je odgovorio. Na stranu što sandale ne izgledaju kao na slici.
Mislio sam na cenu otkupa, uvek šaljem prvo poruke svima pa tek kasnije zovem Postexpres ili Bex. Kupac je znao koliko je otkup i da se plaća posebno dostava. Što je dostava 500 din. to nije moja krivica. Sms porukom sam odgovorio koliko je otkup a kasnije jednu ljubaznu poruku sam dobio da su stigle sandale ali da je dostava prevelika, na šta sam ogovorio porukom, "važi Pozdrav", želeći da dam do znanja da sam obavešten da su stigle sandale. Sandale se baš kao na slici prodao sam ih dosta i svima su dobre kao u opisu oglasa samo gos. Vladanu nisu. Za komunikaciju sam već objasniio i zato sam dobio NEGATIVNU. Šta reći posle ovoga. ? U prethodna dva slučaja kada sam iz sličnih razloga dobio negativnu ocenu, uzvratio sam POZITIVNOM ocenom i sada ću opet jer osim sto sam dobio ovu negativnu ocenu sve ostalo je bilo izuzetno korektno i žao mi je što se saradnja između nas na ovaj način prekida. ŽELIM VAM SVE NAJBOLJE i izvinjavam se sto nisam zbog zauzetosti to napišem u poruci

Odeća | Muška > Majice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Gospodin blokira. .. Salje robu sa felerom. .. Slikana mu je garderobu po preuzimanju. .. Salje nesto po svom nahodjenju. .. Postoje dokazi kroz poruke. ..
Jako dobar kupac, MOJA VELIKA PREPORUKAAAAA !!

Odeća | Muška > Duksevi

Opis iz oglasa tačan: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslata je pogresna boja dukserice!
Nebojša, Nebojša, pa zar zbog toga. Da si mi javio napravili bi zamenu i poslao bih ti bez otkupa i dostave u boji koju si tražio samo da nemam negativnih ocena a mogao si i da vratiš Ali dobro, šta da se radi to se moralo desiti uglavno su većina kupaca korektni i moja prva negativna ocena
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.