MirsadNP

Novi Pazar

Član od: 07.03.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Felne

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovorili smo se za cenu i da felne posalje za BG i javi da je poslao. Na dan kada je trebalo da posalje samo je obrisao oglas i nije se javljao na telefon a zvao sam ga najmanje 10 puta i slao poruke sa pitanjem da li je poslao felne. Kada sam ga pozvao sa drugog telefona javio se odmah i rekao da je poslao felne nekom u BG navodno je mislio da sam to ja. Na opasku da laže jer se nije javljao na moj telefon i SMS-ove a javio se na nepoznat broj samo se nasmejao i spustio slušalicu. Ovakvim likovima bi trebalo zabraniti zauvek da se pojavljuju kao prodavci bilo čega i bilo gde. Totalna nekorektnost i bezobrazluk. Naravno on će sada da piše svakavke gluposti da bi se opravdao ali istina je da je čovek nekorektan i bezobrazan, da nije ispoštovao dogovor i da se nije javljao na telefon. Ako je prodao drugome ili se predomislio trebalo je samo da pusti poruku i bude čovek, a ignorisanje poziva mu je izgleda opšta osobina što se vidi iz ostalih negativnih ocena.
Niti sam se dogovorio sa clanom u vezi slanja niti bilo sta slicno,ja sam mu rekao kada me je nazvao da mu mogu odmah poslati po autobusu on je rekao da je zauzet i da ce me nazvati za koji dan ja sam u medjuvremenu prodao felne drugom clanu iz bg-a niti imam tvoj broj druze niti me interesuje nisi hteo da ti posaljem taj dan i sada se peckas,ovu negativnu odmah izbrisite jer pise u poruke sve a pritom je jako bezobrazan clan,moje ocene sve govore o meni dok ti nemas ni 2 pozitivne.toliko od mene mada nisam ni trebao da komentarisem tvoj bezobrazluk.

Mobilni telefoni > LG

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Korisnik je ispostovao model iz oglasa i poslao u najkracem mogucem roku, s tim sto je rekao da je telefon u potpunosti ispravan, a nije, telefon kad se upali na prvi pogled radi ok, ali vec posle minut pocne da zeza touch screen i ne mozete normalno da radite. Bez obzira na broj poziivnih ocena, preporucujem da izbegavate ovakve ljude. Druga stvar, naveo je da uz telefon ide punjac, sto verovatno treba da bude punjac od LG, a ja sam dobio beli punjac od samsunga i crni kabal verovatno kupljen kod kineza. jako nisko od strane coveka koji ima 62 pozitivne ocene.
sto se tice mobilnog telefona potpuno je ispravan bio i u ekstra stanju,a punjac sam dao originalni samsungov i nisam naveo da ide originalni punjac od lg-a,i prvo je clan trebao da me kontaktira u vezi telefona a ne da mi daje negativnu ocenu jer ne znam o cemu se radi.ako mislis da treba da mi ide negativna zbog punjaca onda ok.hvala.

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kartica nije iz opisa, vec je servisirana, a i ne funkcionise. Vec nedelju dana ignorise moje poruke i pozive.
Kartica je totalno ispravna druze jer sam je ja kupio dok je jos bila pod garancijom tako da je nemoguce da je crkla odmah sto si je uzeo,na toj kartici je samo zamenjen kuler jer je stari brujao a hladnjak njen i sve ostalo je fabricko.ja sam tu karticu hteo da zamenim za jacu jer mi je jaca kartica trebala al si me ti pitao da ti je prodam i prodao sam je.ne znam u cemu je fora stvarno i nerealno sam dobio negativnu ocenu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.