Misa 0601655655

Beograd

Član od: 12.01.2021.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Huawei

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Na telefonu je celim obimom oko modula kamere napukla maska ispod stakla. Telefon je imao preko zaštitnu foliju sto je prikrivalo to oštećenje, tj odavalo je utisak da je loše nalepljena folija. Prodavac kaže kako je to telefon koji samo preprodaje, kako ni on to nije video. Ponudio sam mu odmah da zamenimo novac i telefon na šta on nije nikako pristao. Ako neko ima sumnju u istinitost iznetih informacija, može me kontaktirati na broj sa naloga.
Decko je telefon hteo da kupi a da ga ni ne proba, na moje insistiranje je upalio tel i probao ga. Tel je iz oglasa sto je kupac i znao i imao je foliju koju je skinuo kada je dosao kuci i posle mi pisao. Tel je kupio za brata kome se verovatno nije svideo pa je hteo posle da ga vrati. Tel ima urednu garanciju i fiskalni racun tako da i ako ima ostecenje podlaze garanciji.Svako dopisivanje sa clanom je prosledjeno sajtu u nadi da ce ova negativna ocena biti uklonjena.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.