Misa Prokic

Beograd

Član od: 01.06.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prvi put dajem nekome NEGATIVNU za sve je postojao dogovor, razlog toga je sledeci: Kupio sam od doticnog gospodina laptop koji je delimicno neispravan a on je suprotno tvrdio da je ispravan sem punjaca za koji me je upozorio. .. Na moj zahtev da mi vrati novac odmah to isto vece kada sam ustanovio da je neispravan on je odgovorio kao nista ja nisam dirao i jos bezobrazno mi ponudio da mi samo vrati 10E, vec 4 dana ga cekam da mi se javi da mi vrati celokupnu sumu on nista ne preduzima. .. .Sa ovakvim ljudima ne treba saradjivati i ako ima 506 pozitivnih, uzas gleda te u oci i laze, klasicna prica i pravljenje debila od nekoga, da si mi rekao da ti hitno trebaju pare i rekao u cemu je problem uzebio ga takvog kakav je, OGROMNA NEGATIVNA ZA IZBEGAVANJE CLAN
Kao prvo laptop je kod mene bio preko mesec dana i koriscen je to vreme bez ikakvih problema.Problem je bio sto nije mogao da ucita drajver za drugu graficku kartu tako mi je rekao.Laptop je platio 110e i ja sam mu ponudio posto mene kosta 100e u nekoj razmeni da mu dam tih 10e koje sam zaradio na njemu ako on moze da ga proda za 100e.Nikakve bezobrazne ponude nisu bile da mu vratim 10e za laptop. Nisam uopste bezao da vratim pare a gospodin je rekao da ce se on javiti ujutru da vrati laptop sto nije uradio ni ujutru ni ovih 6 dana jer je laptop kupljen 25.11.Kada je bio da kupi nagovestio sam da pregleda lepo lap ako treba i dva sata ja ne zurim nigde i da naknadne reklamacije ne prihvatam.Neka bude da sam lazov i prevarant ali ovih 506 pozitivnih ocena nisam mogao da zaradim nepostenjem. Hvala za negativnu ocenu Ja necu davati negativnu ocenu ovom clanu cak sam razmisljao da li uopste da odgovorim na ocenu?
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.