Misa

Šabac

Član od: 17.04.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bicikli > Električni

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Gospodin mi je prodao dva bionx motora za koje je u oglasu napisao da su kao novi. Po prijemu utvrdio sam da su na jednom motoru polomljena oba kraja osovine i da je neupotrebljiv. Motor je takav poslat, jer nije moguce da se osovina polomi u transportu i pakovanje nije osteceno. Nije hteo da prihvati robu nazad i da mi vrati novac. Sve u svemu nekorektan postupak a ostalima savetujem da obavezno licno pogledaju robu pre kupovine.
Ovaj gospodin prica stvari koje samo njemu odgovaraju.U nasoj komunikaciji nijednog trenutka nije bilo reci o ispravnosti motora niti bi ja garantovao da su ispravni.Ja sam naveo u tekstu da su tockovi u fizicki odlicnom stanju bukvalno kao NOVI i nigde nisam spominjao ispravnost istih niti me je doticni pitao ,nasa cela komunikacija je bila korigovanje cene.HVALA uzvraticu istom ocenom i nadam se ce vas sajt skinuti ili blokirati posto ste novi na sajtu tek 7 dana. i neznate sta treba da pitate kad nesto kupujete.

Audio > Pojačala

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Da

Kontaktirao sam doticnog za pojacalo, znajuci jedine mane pojacala pitao sam da li suste-krce potenciometri, grebenasti prekidaci na stasam dobio sledeci odgovor: "nista ne suska radi odlicno nikad otvarano perfektno" porucio sam i dobio pojacalo kom suste svi potenciometri, grebenasti prekidaci a potenciometar volume nemozes da pipnes iskacu drajveri iz kabineta. .. Na sta sam ga kontaktirao ponovo u nameri da resimo problem: "pojacalo sam probao sigurno pola sata nista nisam primetio da susti" sto je apsurd. .U nadi da nekako resimo problem ostao sam bez odgovora, te upozoravam ljude koi se upuste u trgovinu sa doticnim sta mogu da ocekuju. .. OPREZ!
Pojacalo 100%ispravno,provereno nikad otvarano fabricko stanje bez ogrebotina,ako doticni gospodin ima neku zamerku moze pojacalo vratiti pod uslovom da ga vrati u istom stanju, dobice svoj novac nazad.Veliki pozzz

Opis iz oglasa tačan:

Komunikacija protekla dobro:

Ispoštovan dogovor:

Ne znam da li je bio strucan da kaze to sto je meni rekao, ali generalno je glasilo da je bicikl u stanju bez ulaganja. Ispostavilo se da sam morao menjati ceo srednji pogon sa kurblama, patronom, zadnju gumu jer je kriva ,buziri/sajle.......
Bicikl je bio u voznom stanju,i sigurno nije trebalo da se menja patron i srednji pogon i plus kurble jer to garantujem da je blo 100% ispravno a gumu zadnju sam ja stavio novu,od ulaganja mozda sajla bez buzira,a za 60e aluminijumski bicikl u takvom stanju nepostoji na sajtu, i mozes slobodno da mi vratis bicikl i dobices svoje pare.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.