Miša

Beograd | Zemun

Član od: 11.03.2017.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni tel. | Oprema i delovi > Brojevi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Nažalost , prva ocena koju moram dati negativnu . Dogovorio sam se sa članom u vezi predmeta , koji sam uredno platio , da bi on potom isključio taj broj , zbog sumnji da ću ja to zloupotrebiti , dogovor je bio da mu vratim predmet kada budem došao sa puta , međutim nije želeo da sačeka i isključio je broj , iako mu je bilo plaćeno unapred za isti . Izbegavati saradnju sa ovim članom !
Kaže se u vezi sa "predmetom" i ne ide razmak pa zarez. E ovako, kao prvo, briga me za ocene jer nisam prodavac, budem silom prilika, uglavnom kupujem. Važnija mi je pravda i čast, zato odgovaram. Ja sam kriv što sam se uopšte i upuštao u ovo, pogotovo sa ovim "sumnjivim" članom. Dao sam mu nešto za 1800 dinara, što vredi 6000. Ima tu raznih krivaca, te A1, što nisam imao više uvid u stanje posle određenog vremena, zbog straha od zloupotrebe jer sam dao na poverenje, a imam pravo na to jer sam vlasnik, onda, broj nije ni korišćen, što je greh za nekoga kome stvarno treba i ko ume da ceni i poštuje mogućnost neograničenih poziva, poruka i neograničenog interneta, pogotovo po toj ceni, da ne kažem za džabe. Član je odjednom nestao, niti je odgovarao na poruke, niti se javljao, povukao sve oglase. Isključio broj. I onda se (kasno) kad sam već isključio broj zbog neodazivanja (kao) javlja iz inostranstva i kaže kako bi on koristio taj broj ali samo kad je tu, ali nije nikad jer se bavi nekim poslovima u inostranstvu. Neverovatno mi je da neko plaća nešto i skoro 2000, ako ne 6000 a da ne koristi. Mene se kao to ne bi trebalo ticati. Možda je hteo za roming pa da mene košta 100 hiljada, ako nije znao da su zabranjeni međunarodni pozivi. Možda sam i ja najviše kriv ali sam ljudski ponudio da mu refundiram to što je uplatio bez da se nešto ljutimo ili negativno ocenjujemo kao neka deca. 'ajde da je koristio pa da se ljuti, pa mene bi grizla savest. Očigledno nije pristao da mu vratim pare i da se rastanemo kao ljudi. Nego mu je preče da me negativno oceni. Da li je to ego, sujeta, ostrašćenost, verovatno, ne znam, niti ne zanima. Njemu na čast. Meni ni iz džepa ni u džep.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.