Misa

Beograd

Član od: 25.01.2020.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > RAM memorije

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Juče sam od njega kupio memoriju i bila je neispravna. Odmah sam ga pozvao i dogovorili smo se da se nađemo danas i da mi vrati novac. Zvao sam ga i danas te je povovo potvrdio da ćemo se videti i da će vratiti novac. Naravno nije došao , zvao sam ga 7-8puta nejavlja se- kući blokirana komunikacija preko KP. Dao bi mu 100 minusa samo da mogu jer je sve zaslužio.
Kupio je memoriju, za koju se premišljao da li treba da kupi. Pa bi probao, pa da vrati. U oglasu piše da ne prihvatam ni reklamacije, niti dajem garanciju. Serviser antičkih matičnih ploča nisam, niti želim ikada da budem. Memorija je testirana, i postoje slike o tome, koje sam bio postavio u oglasu. Zašto kod njega ne radi, to nije moj problem, ali ynam da je memorija ispravna.

Kompjuteri | Desktop > RAM memorije

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

U oglasu mu pise da ne daje radnu garanciju, postujem. Pitao sam ga i preko kp i uzivo da li memorija sigurno radi, jer ne zelim da uzimam nesto sto se vodi kao ispravno, a nije, na sta je rekao da je testirana. Otvorio sam racunar i uocio da imam istu takvu memoriju u kompjuteru, koja je kupljena u winwinu. Prilikom paljenja racunara izlazi plavi ekran sa informacijom da je problem sa memorijom i racunar se gasi. On mi odgovara da mi maticna mozda nije kompatibilna (ponavljam da imam istu memoriju u racunaru) i kaze da nije njegov problem. Shvatam poentu radne garancije, ali to postujem za ispravnu stvar, za neispravnu ne. Nije problem u 1000 dinara vec u nepostenju. Na sve to me blokira.
Memorija garantovano radi. Nije istina da ima istu u računaru, već ima slabiju, pa bi sa tih 8 gb imao 12gb. Rečeno mu je otvoreno da ne dajem ni garanciju, niti prihvatzam reklamaciju. Nisam ja kriv što mu je ploča felerična. Rekao sam da proba na drugoj ploči. Neću da glumim servisera za tuđe računare.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.