Misa

Aleksinac

Član od: 03.05.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Čovek je nastupio sa pričom da telefon ide sa PISANOM garancijom, iz Kruševca sam došao do Aleksinca da bi mi rekao kada sam stigao da ne da istu garanciju uz telefon, , došao izgubio sopstveno vreme i prevaren, gorivo je platio, ali vreme ne može da plati niko, u opisu je promenio da uz telefon sada ne ide garancija što nije napomenuo pre dogovora, ovaj čovek da se zaobilazi u širokom luku!
Prvo veoma neprijatni ljudi.... Pisalo je da ima A1 garanciju na moje ali nisam napomenuo da ne ide, moj greska. Platio gorivo i dogovorili bez negativne ocene ali Covek izgleda ne drzi rec.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Precutao dosta stvari koje nisu u redu sa predmetom (ne rade). Na kraju bezobrazno pitao sta Sam očekivala od tableta za 6000. Da makar radi! !! ! Krenuo sam od sebe da se restartuje i nece da se uključi. App store nije radio. Kao ni tastatura. UZAS.
SRAM VAS BILO...dogovor je bio da mi vratite lap top, ja vama novac....jos je blokirala poruke....bez reci...

Mobilni telefoni > Kineski telefoni

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nisam zadovoljan telefonom, pitao sam clana da li je telefon 100% ispravan. To je u poruci precutao, pitao sam ga za bateriju kakva je i rekao je da moze da izgura dan. Medjutim baterija ne moze ni 2 sata? Ali sto je jos gore telefon je pun nekakvih virusa koji izlaze po ekranu sami? Od mene negativna ocena jer sam pitao clana dali je telefon 100% ispravan. Sitna para ali cesto kupujem pa vise necu nikom da tolerisem.
Stvarno nzm sta je ocekivao od baterije koja je oko 2000 mah, telefon sam i ja koristio neko vreme baterija je drzala vise od 2 h nego sti je napisao, nikakvi virusi niti bilo sta izlazilo po ekranu. Mogao je da pozove i da telefon vrati ako mu se nije svidjao ili da pozove a on sto pre da zalepi negativnu ocenu. Toliko od mene.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.