Misa

Knjaževac

Član od: 08.10.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Kuleri

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

clan nije pruzeo paket koji mu je po dogovoru poslat PE637366068RS posta. rs platio sam duplu postarinu nije za saradnju
Paket nije ni stigo.Hvala,unapred!

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao mi kriv telefon a pitao sam da li ima mane ili tako nešto, on je rekao da nema!
Kriv telefon haha,telefon je full i odlican koriscen 2 god a ti bi morao da sredis vid druze..Lepo sam reko dodji licno pogledaj kao i svakom sto kazem ja nemam sta da krijem ono sto ne valja ono ne valja a sto je dobro da pricas da ne valja,to nije u redu,ja prevarant nisam druze tako da pazi sta radis i za sta dajes negativne ocene!

Kompjuteri | Desktop > PC zvučnici

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Decko nezna da drzi svoju rec. .. . Dogovorili smo se da radimo zamenu koju je sam predlozio da bi na kraju rekao da nece da posalje i da je odustao a ja kao budala cekam njegov paket i odbijam druge kupce. .. od mene jedna velika negativna i decko nije za saradnju a uz to je i veoma neprijatan. ..
Odma se vidi ko sta nece,ocu i ja nesto za 10 dinara pa nema..Ne mozes ispod cene kupovati poz

Konzole i igrice > Sony PlayStation

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Zbog neodgovornosti prilikom komunikacije i odbijanja da preuzme paket dajem negativnu ocenu korisniku na KP. Komunikacija u pocetku i nije bila loae cak sto vise i dobra da bi kasnije kad smo vec napravili dogovor i ja poslao paket doticnom on rekao da je porucio jos jedan PSP pa koji prvi stigne on ce taj da plati. Molim korisnike na KP koji nesto porucuju ili prodaju da obrate paznju da nebi dolazilo do ovakvih nesuglasica. Jos na kraju doticni korisnik Misa nije hteo da plati ni troskove za postarinu, kao oni ce to tebi vratiti i nista. .. .. NJEGOVOM KRIVICOM, kao da kurirske sluzbe rade za dzabe. .. .! !! Ne preporucujem bas neku ozbiljnu saradnju sa clanom MISA. .. !! !!
Lepo je lagati,znaci mene bi mrzelo da lazem toliko kao ti..100 puta sam bolji od tebe a ti sto se ne secas sta smo pricali idi kod doktora da ti preispita pamcenje pozz..Jos sam ti i pozitivnu dao i nahvalio ali to sam izgleda pogresio sto sam dao..Prema tome zz
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.