misa

Niš

Član od: 06.01.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Oprema > Senzori i kamere

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

poslao mi neispravan uredjaj, okrivio postu iako nema ostecenja ni kutije ni uredjaja. Nece da vrati pun iznos nego se cenka. Prodao se za sicu . .. eto, neka mu ! !! !
Ja se izvinjavam coveku trebao Sam da mu spustim cenu u startu 300din a nisam pa se naljutio ipak je uplatio novac na racun i ustedeo 50din problem je nastao kad je saznao da ovaj moj deo ne govori jer kako on navodi imao ga je I njegov je pricao moj ne

Bela tehnika i kućni aparati > Telefoni i telefaks aparati

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dupla negativna za gospodina, prodao mi fiksni telefon neispravan, da ne navodim, precutkuje cinjenice, ne radi se o 500 druze ali da znaju ostali sta radi covek.
Naveo sam da koristi slušalice telefon lično sam ga probao telefon RADI nadji slušalice reko sam ti da nemam originalne slušalice rekosi ok šalji!?

Automobili | Delovi i alati > Auto | Auto gas uređaji

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Isparivač prosipa antifriz i plin iz njega. Rekao sam mu to on je rekao da pošalje drugi ali da platim ja opet poštarinu. Pristao sam i na to, onda mi šalje poruku da je zaboravio papir da mi pošalje. Pa kada stigne isparivač da mu ja pošaljem broj isparivača da bi mi poslao papir.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.