Miša

Majdanpek

Član od: 27.10.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Muška > Trenerke

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Predmet za koji je u oglasu navedeno da je nov i da je samo obucen za slikanje je polovan, sa vidljivim znacima koristenja. Takodje na pitanje da li je trenerka regularnog XL kalupa ili manja sagovornik odgovara sa "normalan XL" a ja dobijem deciju trenerku za uzrast od 16godina. Na poruke o vracanju posiljke neodgovara 3 dana tako da nismo uspeli da se dogovorimo o zameni i zbog toga negativna ocena.
Trenerka je nova,bez ikakvih tragova koriscenja.Kupcu sam dostavio cak 10 slika iz svih ugla,sa etiketom sto znaci da nije nosena,jer ko bi je nosio sa etiketom velikom pozadi.A slike za kp su slikane na osobi koja ima 176 cm,i ima 30 godina a nije dete od 16 godina. A broj je Xl za sve uzraste,dimenzije su bile na etiketi.Opis oglasa tacan,doticna osoba se nije interesovala za evntualne dodatne informacije o velicini tako da smatram da nije upravu
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.