Misa

Beograd

Član od: 14.12.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

TV i Video > Media plejeri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodao pokvaren uredjaj, ustanovljeno dva sata nakon kupovine. Ne javlja se na telefon bratu da mu se vrati uredjaj a on da vrati novac. Gubi obraz za smesan novac. Sramota.
Sve napisano je LAZ. Ja Sa Borkom nisam ni imao saradnju, al navodno sa nekim bratom jesam. Posle prodaje ispravnog uredjaja slede poruke i pozivi u pola noci . Br telefona 0606669928 Poruka br. 1 : "E tebra moram ti vratiti ovo. Ovo je em komplikovano em treba bas brz net. Bolje da ne saljem ovom mom malom burazeru, nece on imato vajde od ovoga. On ima net ispod 10mbs." Poruka br2. : "Nije problem 20e ali znas kad to nije to sto je on mislio. Ja sam se iscimao da povezem i isprobam pre nego mu posaljem ali to nije ono sto je on decko mislio." Moj je odgovor: Ne prihvatam povraćaj uređaja koji je 100% Ispravan- samo zato što se neko predomislio i nije informisao šta kupuje pa se predomislio - jer da sam znao da neko kupuje da nešto samo proba, ja mu ne bih ni prodavao. Ovo smatram hobijem u kome nema zarade, uvek vođen ljudskim, moralnim i časnim kodeksima da nikog ne uvredim - tako da nisam ni Vas, osim što ste vi uzeli sebi za pravo da nemoralno i zloćudno postavite lažni komentar i ocenu. Članovima kao sto ste Vi treba ukinuti profil. Shame on You
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.