Mišel

Kragujevac

Član od: 04.05.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Uređenje kuće > Razne kućne stvari

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac je poslao modlu za galete koja je ustvari deo elektricne modle za galete maksimalno zagorele i unistene, bez ikakve rucke. A prodavana je kao modla za galete koja je za gasni sporet. Pri tom mi ni jednog momenta napomenuo to nego mi je poslao paket i platila sam postarinu vise nego robu. Stvarno pazite u saradnji sa ovim clanom. ..
Realno i jasno je Oglasom objavljeno : realnom slikom da je modla bez drške, da je korišćena i da je za šporet na drva ili na plin - za 250 din !!! Poslujem korektno, a žalba je čudna i neosnovana !!!

Sport i razonoda > Kamp oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Sramno! Nista nije kao na slikama! Lose odradjeno , rucnim radom busene rupe. . Mnogo lose! Pleh obican koji kosta 100 dinara , pribor (kasike viljuske i nozevi) 200 dinara , posuda i tiganj po 100-200 dinara. . Ja sam sve to platio 8700 dinara. . Sramno da ne moze gore. . Zaista sam razocaran. . Ko zeli da vidi , mogu mu poslati uvek sliku , video pa ce se uveriti sam. . Pre nego sto narucite posaljite mi poruku i ja cu vam se javiti i uveriti vas. .
Komentar ne odgovara istini i žalba je neosnovana : Slike i spisak su autentični i tačni ! Kupcu su dodatno lično poslate: realne slike, video, spisak i cena za 4 osobe koju je odaabrao, na Whatsapp - sa kojim je bio SAGLASAN i RADOSTAN za - lak kompaktan komplet za kampovanja i putovanja za 4 osobe, po datom spisku, a koji sadrži: Sklopivu mini peć (ručni rad majstora) sa kompletom (NOVIH) posuda od lakog rostfrija i priborima 4 osobe, za kampovanje i putovanja težine 1,7kg (ukupno 7.900d) ! Sve je tačno, jasno i vidljivo svima u oglasu ! Očigledno je u pitanju neiskustvo u boravku u prirodi koje se razlikuju od svakodnevne navike kućnog konformizma, kao i veština pripreme hrane ! Korektno živim i poslujem ! Srdačan pozdrav svim članovima KP zajednice - srećni bili .

Bela tehnika i kućni aparati > Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

U telefonskom razgovoru: termostat je malo naprsao i zalepljen super lepkom. Uživo: termostat je polomljen, fali parce i lepljen nekom plastikom. ja to ne mogu nikom da ugradim na pec. Sto se ventilatora tice on ne vrti motor se napinje . ceo motor ima luftau odnosu na ventilator.
Laž su i ocena i komentar !!! 1. Sve je funkcionalno ispravno i tačno opisano u oglasima !!! 2. Na fotografijama se jasno vidi da je zalepljena naprsla kutija termostata što je i u razgovoru telefonom dodatno predočeno i prihvaćeno od kupca !!! 3. Ventilator za ta peć je ispravan, polovan sa novim ležajevima i radi kao nov, zapakovano u stiropor, ali zbog transporta je moguće da se pomerio iz ležaja što je jednostavno podesiti !!! 4. Po molbi kupca snizio sam mu cenu, što je zaboravio da naglasi uz neistine koje piše !!! 5. Živim i poslujem korektno.

Lov i ribolov > Lov | Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

komplet je trebao da bude nov, a poslao mi je obicno djubre. cena je bila 750din. ,a kad je stigao paket, trebalo je da platim 850. izgovor je bio da su mu naplatili pakovanje u posti. clan za svako izbegavanje ili trazite dodatne slike ili neku drugu garanciju. pate mi je vratio (850din. )ali sam bacio 350din. za postarinu. postavicu slike tog komlpleta sto mi je poslao.
Poslato je to što je oglašeno i pokazano fotografijom kompleta, a na željenu primedbu kupca vraćen je tačan novac u količini otkupnine, kojom prilikom sam morao da platim dodatne troškove za poštarinu, pa sam tako ugadjajući kupcu na šteti za sumu 300 din. Korektno živim i poslujem.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.