misic

Pančevo

Član od: 08.09.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nega i lična higijena > Parfemi | Muški

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Gospodin me je zvao i naručio robu u vrednosti od 90e, prvo se pravio lud i nije mu bilo jasno kako kurirska služba ne prima evre i da mu se ne isplati da menja u dinare, pored toga sto sam mu dao popust 10e, rekao sam da ću računati evro 117dinara i da će dobiti besplatnu postarinu. Poslao sam paket i taj isti dan gospodin me je zvao i rekao da nema da plati, da ima 500dinara manje od iznosa i da smanjim poštarinu ili neće da preuzme jer nema novca, pošto sam već poslao paket pristao sam, skenirao ličnu kartu u kopirnici zbog izmene poštarine preko maila. Gospodin me isti dan zove, piše poruke i forsira da ga ocenim iako sam taj dan poslao paket, rekao sam da ću ga oceniti kad preuzme paket na šta je on počeo pričati kako ja nemam poverenja u njega i kako onda neće da preuzme paket, rekao sam da ga neću oceniti dok se ne izvrši kupoprodaja i ostao sam pri tome. Odbio je da primi paket jer se navodno uvredio, eto to je bilo moje iskustvo sa ovim članom i od mene jedna velika negativna ocena, zbog trošenja vremena, plaćanja duple poštarine pored popusta od 2000 ukupno. Ne preporučujem nikakvu saradnju niti dogovor.
Ne prihvatam ovakve neistine ja sam u bolnici imao sam srcani napadi kuriru sam rekao da cu se javiti kad izadjem i u znak dobre volje pozitivno ocenio gospodina koju sada posle ove neistine povlacim.

Odeća | Muška > Jakne

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Jakna za koju mi je gospodin izricito na moje pitanje da li je poderana odgovorio da nije, ipak je bila pocepana i lepljena. Na reklamaciju i ponudu da mu istu vratim je odricito odgovorio da to iz "principa" ne cini? !? ! Ponudio mi je da pazarim jos nesto od njegove bofl robe pa cu dobiti neki zaista mizeran popust. Za izbegavanje u sirokom luku!
jakna je polovna, i ja nisam video da je ostecena kao sto kupac tvrdi!Iako nisam video ostecenje korektno i ljudski sam ponudio popust prilikom sledece kupovine sto je kupac grubo odbio!Bio sam korektan i prilikom ugovaranja cene i smanjio pocetnu cenu i na zalost dobio ovaj komentar!

Obuća | Muška > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

kupiosam tri para patike. odmah baciosam na smece. ko kupi od ovaj prodavaca taj je nemnormalan.
patike su polovne a cena je 999 dinara, kupac je u komunikaciji znao sve detalje te stoga ne prihvatam ovu ocenu jer nije korektna!

Odeća | Muška > Trenerke

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac nije bio iskren kada mi je napisao ovo: ''trenerka je 2 puta obucena bez ostecenja''! Trenerka je nosena dugo, sto se vidi po jako zaprljanoj postavi i zakrpama na pojedinim mestima, Gornji i donji deo nemaju lastez na ranflama oko ruku i gleznjeva. Donji deo ima rupu na zadnjici oko 5 mm. Prodavac je mogao ovu trenerku bar da opere pre slanja. Ja nisam zadovoljan sa saradnjom, pa ne mogu ni drugima da preporucim ovog prodavca, jer nije odgovorio iskreno na moja pitanja.
ovo nije tacno slike sve govore moja trenerka dva puta obucena nikad prana bez ostecenja! A kupac ne zeli razgovor i prekida poziv?nemam komentar!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.